- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz Archttila #48498 üzenetére
A hálózaton már gondolkodtam csak nem minden eszköz van hálózaton, illetve az egyik tv-nél nincs is hálózati lehetőség. Az pedig nem megoldás, hogy csinálok egy szervert és még egy tv okosítót is. Ráadásul a kugli TV-hez alig van működő alkalmazás!
Egy egyszerű launcher sem jó mert csak addig megy amíg el nem indítok egy alkalmazást nincs opció "alapértelmezett" beállításra. Ezen csak az előretelepített általam nem használt sz@rságok működnek! Eljutok lassan odáig, hogy jön a lapos-USB páros és elkezdek takarítani rajta!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
svgyula
addikt
válasz Archttila #44119 üzenetére
Te még hiszel a mesékben? Android és a biztonság nem jár egy bolygón! Csak a lúzereknek jelent biztonságot a húzogatós meg "biometrikusnak" csúfolt feloldás! Akkor amikor a hálózat felől bármit lehúznak a telefonodról.........
A bekapcsolt buetooth-al meg a híváslistádat, az NFC meg nagyon jó arra, hogy valakinek kifizesd a vacsoráját
Ha biztonságot akarsz akkor azt ne a telefonon keresd! Vegyél egy mobil adat hordozót ments és tedd be egy bank széfbe vagy otthoni titkos helyre amit csak te ismersz. Ha nincs akkor így jártál a nagytesó előtt soha nem lesz magánéleted! Lehet itt a fingot reszelni de attól még büdös lesz[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
MODERÁTOR
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #42951 üzenetére
Akkor egyelőre ezt így nem raknám fel, bár furi ez az egész mert ha jól emlékszem a MIUI 12.5 az már 11-es droid, szóval lehet csak el van írva fw oldalán az infó.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
crok
Topikgazda
válasz Archttila #42547 üzenetére
Mint mondtam: nekem mindegy, annyi féle architektúrát és rendszert cicergetek naponta hogy pont nem érdekel mert megtalálom ami kell, de majd' mindenkinek hidegrázása van tőle, tegnap Androidpolice-on egy cikkben is szétszedik.. meg még egy petícióféleséget is láttam tán' a hozzászólásokban hogy hozzák vissza a régi rendet, onnan gondoltam hogy nem gond, ha megemlítem hogy csudásan átrendezett az új design Chrome új tabos nyavajájára ugyanez érvényes..
-
crok
Topikgazda
válasz Archttila #42233 üzenetére
Nincs olyan, hogy "csak 2G és 4G/LTE".. ilyenre azért elég kicsi a valószínűség.. a szolgáltatók azért nagyrészt úgy fejlődtek, hogy végigmentek a 2G->3G->4G->5G.. vonalon és egyelőre azért még a legtöbb helyen megvan a 2G és a 3G, nem kapcsolták le (jó, nem Ausztráliában élünk..). Nem is értem a Digit teljesen, hogy ezt hogy akarta bár nyilván az volt a mozgatórugó, hogy fallback-nek ez a legolcsóbb és legszélesebb körben működő megoldás.
Az AOSP forrás szerint [ezek a network type-ok] vannak, [sorszám és rövid leírás szerint pedig itt találod a leírásukat]. Annyival lehet spórolni, hogy pl. kikapcsolod, hogy olyan 3G hálót keressen ami biztos nem lesz itthon: ne legyen benne a TD-SCDMA mert az csak Kínában van, meg pl. EvDo..
DE előtte várjuk meg mit mond a stat amúgy. Az LTE only jó kompromisszum lehet ha jó a lefedettség és a VoLTE (esetleg VoWIFI is..) működik stabilan.
-
-
crok
Topikgazda
válasz Archttila #42214 üzenetére
Hát az a parancs se jó úgy, mert először is ha egy sorba akarod írni akkor
su -c bugreportz
, a leírásban is az van hogysu
és aztánbugreportz
és utána szüttyög majd utána mondja merre teszi (de nem ode ahol most vagy (kép), mert ez a termux helyi home-ja) de én nem ajánlom a termux-ot erre, ConnectBot (lokálisan a telefonon is ad terminált) vagy a másik jól bevált a Terminal Emulator: majd' minden Android terminal emulator ősatyja.Aztán: SIM.. pontosan ezt akarom megnézni, mert az egyik tippem a modem.
-
crok
Topikgazda
válasz Archttila #42212 üzenetére
A c a count, az emlitett XDA thread meg egyreszt harom eves ( ) masreszt azota rajottem nem ok hanem okozat (mind amit megjeloltel). A BBS szerint majdnem vegig doze alatt lett volna megis azt gondolom nem aludt, hw elem tartja szerintem ebren de arra a BBS nem lesz jo (beleneztem, azert irtam a Battery Historian-t).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
lovi27
addikt
válasz Archttila #42143 üzenetére
Az utolsóhoz oda is írták, hogy Final.
Amúgy a costum ROM-ok jellemzően LOS alapúak és úgy tapasztaltam inkább csak a hozzáadott extra beállítási lehetőségekben térnek el kicsikét egymástól.
De hogy könnyebb legyen az RR helyettesítése itt van a Team által közzétett lista kiknek tartoznak köszönettel. [kép] -
veterán
-
lovi27
addikt
válasz Archttila #42124 üzenetére
A Pixel Élmény a nevéből adódóan rendszerszinten tartalmaz sok Google alkalmazást, plusz a Pixel mobilok egyéb kiegészítőit (háttérképek, ikonok, betűtípusok, animáció, stb.).
Használója úgy érezheti mintha Pixel mobilja lenne. A LOS puritánabb, semmi felesleges, de akár lehet Google mentes is. Bár, legalább a Play áruházat szinte mindenki akarja.A PE módosítatlan gyári alapú Android (AOSP), míg a LOS annak kissé módosított változata pici testreszabási lehetőségekkel. Nem viszik túlzásba...
-
-
Archttila
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Archttila #34314 üzenetére
Szia!
A fastboot-nak van egy "-i" argumentuma, ami a vendor id-t várja. Maradva a Linuxon, az
lsusb
parancskimenetében ha látod az eszközöd, ott ott van a vendor id is. Azt próbáld meg, hogy megadod a fastboot után!Tehát
fasboot -i vendor id parancs
Pl.
fastboot -i 0x2A96 reboot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netfone
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...