- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- VR topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltip #37569 üzenetére
Nem jutottál előrébb mert nem válaszoltak, azért nem mert annyit nem ér az egész.
Adroid 4xxx alatt a menete:
Azonnal root mert anélkül sehogy.
A /data/data/app alatt kikeresed a dialer appot, kimásolod, felboncolod. Erre vannak app szerkesztő programok. Ha szerencséd van csak egy kép a háttér, jellemzően .png kiterjesztéssel. Ha még nagyobb szerencséd van, a kép neve beszédes, pl. background.png. Ha nincs szerencséd és óhéber nevűek akkor keresgélni kell. Ezt lecseréled a neked tetsző, pl. bugyilila, ugyanakkora felbontású képre.
Ja igen, ezekből több mappába többet is találsz mert a telefon felbontásától függőt használja. Hd xhd stb.stb.
Ha nincs szerencséd akkor a háttérképet egy .xml fájlba egy hexa kód írja le, ennek megkeresése az app szerkezetének ismerete nélkül akár egy szép hétvégi elfoglaltság is lehet.
Ha sikerült akkor visszacsomagolod, mivel turkáltál benne
ezért a hash értéke megváltozik, nem fogod tudni visszaírni, alá kell írni egy másik programmal.
Majd ezzel felülírod a telefonon lévő dialer.apk-t és már kész is vagy.
másik megoldás, ugyanezt a system alatt található dialer appal csinálod meg és a visszamásolás után újratelepíted az appot a systemből. Ennek előnye hogy FR. után is a te bugyilila háttered marad, míg a datás megoldásnál egy FR. után kezdheted előlről.Ilyet utoljára évekkel ezelőtt csináltam, elnézést ha a valahol tévedtem de halvány emlékeim szerint kb. így van a menete.
Android 7-8-9 alatt szerintem máshogyan van mert a data szerkezete erősen megváltozott, valószínűsítem hogy kicsit macerásabb a kivitelezése.
Sok sikert kívánok hozzá.
A második kérdésedre nem tudok válaszolni, én nem stock hanem custom romot használok, egy Resurrection Remixet, ebbe nincsenek ilyen featurék és a mezei Facebook Litét használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged