- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenségbe vagy inkább zavaró hibába futottam bele, de a kereső nem tudott segíteni. A napokban a telefonon tárolt összes fénykép ( 800+ db) elfeketedett. Reggel még csináltak képet, akkor jó volt az elkészült kép is és az előzőek is majd pár órával később azt vettem észre, hogy az összes fénykép fekete. A fájlméretük és az elfoglalt hely megmaradt ( 11,28GB ) csak nagy feketeség mind.
Korábban előfordult már egyszer ilyen, de akkor egy másolásnál és akkor arra gyanakodtam, hogy az átmásolásnál történt valami baki. Most viszont egyik pillanatról a másikra eltűntek az adatok.Ilyenről hallottatok már?
A telefon buherálás mentes, fél éves, teljesen gyári állapotú.
Lenovo P2, Android 7.0, kernel: 3.18.31
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest