- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
SE-ben én sem találom. Mixplorerben találtam szimbolikus hivatkozás létrehozását, cél könyvtárban alsó eszközsoron + jel, Szimbolikus hivatkozás. Mindösszesen a nevet és az elérési útvonalat kell megadni. De sajnos sikertelen a művelet. Root van az útvonal meg copyval kerül be, elvileg nem lehet elrontani.
A su -c mount --bind /storage/A5C9-1A08/Music /storage/emulated/0/Music/msd pedig azt mondja, hogy No such file or directory. Ezt nem tudom pontosan mire érti, mert az msd (így kisbetűvel) ott van.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #37990 üzenetére
Nem az a baj, hanem hogy szerintem root nélkül nem tudsz "a megfelelő helyről" menni:
- ha simán úgy akarod csinálni hogy "belső memória" és keresel egy file-t és utána - nem jeleníti meg
- ha úgy mész, hogy előbb / aztán media aztán 0 aztán kiválasztasz bármit - akkor megjeleníti -
Somatom
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #37983 üzenetére
Így van, úgy megoldható.
Csinálj a belső tárban a Music könyvtárban egy microsd nevű könyvtárat.
Nézd meg milyen néven van mount-olva most az SD kártyád a /storage/ alatt.
Keress egy terminál emulátort és pötyögd be, hogy:
su -c mount --bind /storage/[kártyád elérési útja]/[zene könyvtárja] /storage/emulated/0/Music/microsd
Aztán nézd meg egy filekezelővel hogy látszik-e és lejátszhatóak-e a /storage/emulated/0/Music/microsd könyvtárban a zenék. Ha igen akkor csinálsz rá egy scriptet aminek a tartalma kb így néz ki:#!/system/bin/sh
su -c mount --bind /storage/[kártyád elérési útja]/[zene könyvtárja] /storage/emulated/0/Music/microsdNyilván alakítsd a saját könyvtárneveidhez a dolgot.
Aztán vagy futtatod mindig kézzel, vagy init.d segítő app-al vagy beteszed ezt a kis script-et a /data/adb/post-fs-data.d könyvtárba és majd a Magisk lefuttatja szépen (csak adj neki futtathatóság jogot hogy lehessen futtatni, mittudomén 750, 770, 775 vagy -rwxr-xr-x vagy hasonlót, lényeg hogy min. a root tudja futtatni).
Soft symlink-el lehet még próbálkozni egyébként:
su -c ln -s /storage/[kártyád elérési útja]/[zene könyvtárja] /storage/emulated/0/Music/microsd..csak akkor vagy ne is csináljd vagy töröld ha már csináltál microsd könyvtárat a Music-ba.
Sajnos most van egy DIGI kártya a telómban és 2 SIM mellé hybridben nem fér be a MicroSD így nem tudom most lepróbázni 100%-ra de csináltam már és akkor ment (Redmi Note 4X, bármilyen Nougat/Oreo/Pie).
@Somatom: most hogy írod Solid Explorer - nekem van benne create symlink, mondjuk nekem teljes verzió. De a jogosultságok itt miért lennének problémásak? Nekem most Oreo-n simán megcsinálta a mount --bind-et de a symlink-et is.
-
Somatom
veterán
válasz
mobilizmo #37983 üzenetére
Ahha. Akkor nem a fejegység fájlrendszerébe szeretnél csatolni. Tulképp mindegy, mert a telón belüli ilyen mountolás is felejtős. Teljesen más jogosultságokkal van csatolva a belső tárhely és a mikroSD. Ráadásul a belső tárhely emulált, ahova nem tudsz linkelni. Régebben a Solid Explorer tudott symlinkelni, de most nem találom benne ezt a funkciót. Vszínűleg azért, mert amúgy is errort dobna.
-
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Meg lehet oldani, hogy az sd kártya egy mappáját az autó fejegysége úgy lássa mintha a belső tárhely music mappájában lenne? Ha igen (erre nagy tételben mernék fogadni) akkor hogyan? Kérem valaki magyarázza el.
Előre is köszi.
-
altecsóka
tag
válasz
kiraly.andra #37975 üzenetére
A meglepődés szerintem annyiban indokolt,hogy forditva
logikusabb lenne a szitu.
Az Alcatelben levő Soc ugyan szintén alap,de azért jóval erősebb mint az mt6580.
Antutuban (tudom nem mindig mérvadó) majd' 50% az előnye. -
altecsóka
tag
Mivel az android titkai előttem nagyon el vannak rejtve,telefonos segiccséget igényelek az illetékes
szagértőktől.
A telefon egy Alcatel 1 2019 .
Szerény,occó (18ezer pénz az euronicsban dominó kártyával függetlenül)
Az ultitárs oldalra fellépve ,elinditva a játékot nem jeleniti meg a kártyalapokat.
A program fut hiszen közli milyen játékot inditott a partner,és mivel robotokkal játszom a közremüködésem nélkül is le fut a parti.
Nem nagy ügy,de ha egy 9ezres (mt 6580-as) Blaupunkt SF01-en
primán megy a program,az én "csodatelefonomon" miért nem mükszik? -
DrDobos
őstag
Hali!
A telefonom (Samsung Galaxy A8) eddig ismeretlen okok miatt telefonálás közben újraindult, de nem foglalkoztam vele, letettem, már amugyis elköszöntem a hívott féltől. Most vettem elő újra a telefont, és az always on display 19:05-et mutatott, ergo teljesen lefagyott.. Azóta nem reagál semmire, nyomom hosszan a kikapcs gombot akkor sem. (próbáljam kombinálni valahogy a hangerőgombokkal?) Felhívtam magam.. sok ideig nem csöng ki, aztán mégis és 2 kicsöngés után hívás vége, mintha kinyomnám.. de a telefonom nem reagál erre sem.Kérem segítsetek
Üdv. -
Rimuru
veterán
Hogy lehet a bluetoothot leszoktatni auto connectrol? A cel hogy automatan egyedul az orammal beszelgessen, egyebkent csak akkor csatlakozzon ha en azt mondom (az nem megoldas hogy kikapcsolom a BT-t, pont az ora miatt).
Van par BT eszkozom amit tobb kulonbozo geprol hasznalok es a telefon a legeroszakosabb, de pont az kell a legkevesebbet.Ha ramegyek arra hogy discoccent akkor altalaban nem probalkozik tobbet egy ideig, de utana ha ujra csatlakozok megint indul elorol a kor, eleg zavaro.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #37967 üzenetére
Köszi, semmiség, csak egy buta kiírás lesz:
mivel nincs se microSD se USB OTG csatolva így egy apró, kozmetikai bug miatt írja ki hogy nem lehet mount-olni a tárolókat amik nem is léteznek, ezt most figyelmen kívül hagyhatod. -
crok
Topikgazda
válasz
Drughi #37961 üzenetére
Na várjálvárjál.. ez a telefon recovery-je, az meg ott egy angol szöveg ami NEM azt mondja hogy most kell megadni vagy hogy majd mindenképpen meg kell adni HANEM azt jelenti hogy ELKÉPZELHET ("LEHET") hogy majd meg kell adni.. De ha te ahogy kell szépen kiléptél a telefonból (kiléptél a Google fiókból a telefonon) akkor nem fogja kérni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Drughi #37957 üzenetére
Ahogy Somatom is írta: ha nem választottad le akkor lehet.
A Google féle Find my device látja a telefont? Onnan nem tudod resetelni? Meg biztos hogy a Google fiókot kéri és nem a Samsung Factory Reset Protection (FRP) ütött be? -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #37955 üzenetére
Az a lényeg hogy nincs titkosítva úgyhogy nem azzal lesz a baja.
Akkor mostmár csak az van hátra, hogy szedünk logot - itt is (:
Legközelebb ha flash-elsz valamit akkor még mielőtt restartolnál:
- Menu -> More -> Copy Log to SD > bemásolja a belső tár Fox könyvtárába (/sdcard/Fox)
- Vagy használsz egy file manager-t (az OrangeFox sajátját vagy az AROMA-t) és a /tmp/recovery.log-ot átmásolod a belső tárra vagy microSD kártyára. (Akár adb pull-al is kiszedheted, recovery alatt megy az adb: adb pull /tmp/recovery.log)AROMA-val azért lenne talán jó, mert szerintem nincs is ott igazi gond és ez csak egy kis glitch a Mátrixban.. úgyhogy ha leszeded az AROMA FM ZIP-et és OrangeFox-ban flash-eled (tehát csak egyszer elindítod az AROMA FM-et azták kilépsz) akkor majd'minden része triggerelve lesz egy installálásnak de mégse lesz installálva semmi - és valószínűleg lesz használható log.
(PS: az AROMA FM egy install menüből flash-elhető ZIP ami igazából nem installál semmit hanem így indít el egy nagyon kis fain recovery-ben futtatható file manager-t. Viszont így, hogy "installálni" kell így le fognak futni a funkciók amik ilyenkor lefutnak és lesz log miután kiléptél az AROMAból, akkor már lesz log, akkor vagy az első vagy a második módszerrel összeszeded a logot majd felteszed pastebin.com-ra vagy hastebin.com-ra vagy megosztod velem (vala|bár)hogy.)
-
Drughi
addikt
Üdv!
A probléma a következő. Eladtam egy telefont (samsung A50), melyet előtte gyári állapotra visszaállítottam.
A vevő szerint a telefon kéri a google fiókot amivel használva volt előtte az eszköz.Én visszaállítás után teszteltem, nekem nem kérte.
Létezik ilyen?
Eladtam már pár telefont az elmúlt 1 évbe, de ilyen sose volt. -
WhiteWalker
nagyúr
- OrangeFox R10 , RC-3.1 , TWRP 3.3.1
- PIN /ujjlenyomatot vanezt : Settings > Security > Encryption hol nézzem? Mert az OrangeFox-ba nem láttam hasonlót sem ,sem a telefonba sem....
, esetleg annyit ír a telefon a titkosítás és hitelesítési adatoknál , hogy "nincs titkosítva" .
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #37952 üzenetére
Whyred, de még mindig nem tudjuk milyen OrangeFox verzió (a ROM a z itt teljesen irreleváns). Titkosítás: Settings > Security > Encryption > encrypted vagy decrypted? Adtál-e hozzá PIN-t/mintát/ujjlenyomatot?
(Akkor a Magisknak örülünk egyelőre.) -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #37946 üzenetére
Milyen telefon, milyen OF verzio, /data titkositva van-e?
-
nubreed
veterán
Android 9 -re létezik olyan app, mint amit az Elixir Widgets, de teljesen kompatibilis vele és folyamatosan updatelik? Tehát, hogy az asztalra kihelyezett ikonsorból lehessen ki/be kapcsolgatni bizonyos funkciókat (pl mobilnet, repülő üzemmód, wifi, stb)
-
WhiteWalker
nagyúr
Az "unable to mount storage" hiba üzenettel mi lehet kezdeni? Ma láttam az OrangeFox TWRP alatt miközben akartam valamit telepíteni.
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #37941 üzenetére
Lehet itt is elférne ennek a második bekezdése (vagy hasonló) az összefoglalóban, esetleg ez meg az összefoglaló utolsó, reklámos részénél?
-
kiraly.andra
aktív tag
Ne zavarjanak funkció van a telefonodon?
-
domerator
veterán
Sziasztok
Regebben volt azt hiszem valami launcher, amiben lehetoseg volt ikonokat kitenni egyes beallitasi menupontokhoz a gyors eleres erdekeben, pl. BT ikon egybol a bluetooth beallitasokat nyitotta meg.
Van android 9-re is valami hasonlo? -
W1
senior tag
válasz
Somatom #37935 üzenetére
Az SMS-ek mentésére esetleg kérhetnék segítséget?
Elsősorban olyan lenne a legjobb, ami nem a Play-ről származik.
Mondjuk Mac-re valami alkalmazás? Esetleg szintén Mac-re egy biztonsági mentéses app?
Elég szkeptikus vagyok a gyári Xperia alkalmazással, miután most próbáltam SD nélkül is csinálni vele egy biztonsági mentést, 14/12 sikertelen.. -
Puskas F.
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Lenovo Vibe Z2 Pro (K920) telefonom, és egyik napról a másikra azt a hibát produlkálja wifinél, hogy bármely weboldalt próbálok betölteni, kb. fél perc agyalás után kezdi csak el. Ha mobilneten vagyok (4G), akkor azonnal betölt minden oldalt. A play áruházas alkalmazásokkal is ez a helyzet. Próbáltam már gyári állapotba is visszaállítani, sajnos nem változott a helyzet. Van esetleg valami tippetek, hogy orvosolható a gond vagy a wifijével van probléma? Nem a routerrel van a probléma, mert más wlan eszközöknél ilyet nem produkál.
Előre is köszi!
-
W1
senior tag
Az talán még belefér, hogy az alkalmazás adatok eltűnnek, ugyis talán a Messenger az egyedüli amiben fontos képek lehetnek, azt pedig manuálisan is lementem plusszba.
Fotók, telefonszámok, SMS-ek amik úgy igazából lényegesek, csak azért aggaszt kicsit ez az alkalmazás, mert gondolván biztos ami biztos, párom Windowsos gépén is akartam csinálni egy mentést vele, de ott a felénél szabályosan megáll, egy éjszaka után sem mozdult meg.
Esetleg a rootolós teljes mentés menetét le tudnád írni, vagy egy linket?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Xperia M4 Aqua.
A telefont egy ismerősöm használta sokáig, most két hétig átmeneti készülékként használnám, azzal a kikötéssel, hogy minden adat kellene róla a tulajnak.Találtam ezt az Xperia Companion alkalmazást Mac-re, amivel csináltam biztonsági mentést.
Az elején miután végigfutott, 20/18-as státuszt írt, többszöri próba után is. Lefrissítettem a készüléket, utána sikerült végigfuttatni a mentést.
Létezik esetleg más alternatíva is, vagy ez így teljesen 100%-os, ha legyalulom a telefont és használat után visszaállítom a biztonsági mentést, akkor minden a jelenlegi állapotában lesz? Képek, üzenetek, kontaktok, stb.Bocsi a láma kérdésekért, de sok-sok éve nem használtam androidot és nem szeretnék besülni az ismerősöm elött, hogy amikor visszaadom a készüléket, mégsem lesznek meg az adatai.
Köszönöm!
-
Brown ügynök
senior tag
Üdv!
Android 9-ben hol találom az ismeretlen hívás blokkolását a menüben? Számokat lehet tiltani + spam hívásokat is de ettől még vígan fel tudnak hívni magántelefonszámról.
-
brugo
aktív tag
Hello, hogyan lehetne beállitani,hogy este 22 orától reggel 8 oráig a telom ne csengessen ,anélkül hogy kikapcsolnám mert késöig szoktam internetes rádiot hallgatni reggel 6- kor meg ébresztő funkcioja van ?
-
Bozek
nagyúr
válasz
undercover #37923 üzenetére
Honnan importáltad be?
-
undercover
őstag
Üdv! Nem tudom jó helyre írok-e. Abban kellene a segítség, hogy arra van valami módszer, hogy törölt névjegyeket visszaállítsak?
Mert vettem egy új telefont, beimportála a névjegyeket néhány számot duplán vett gondoltam kiüritem a névjegyzéket és kezdem előlről, de ezzel a lépéssel a sim kártyából is törölte
Nincsen rá valami program mint PC vagy valami ami ameddig nem írjuk felül visszalehet állítani az adatokat?
Tehát amugy egyszer belettek importálva a telefonba csak onnan kitöröltem ha sim kártyára nem is lehet visszaállítani szóval nem tudom. Kiváncsi vagyok mi a helyzet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigdady #37921 üzenetére
Ezt telepítsd fel, add meg neki az engedélyt az értesítésekhez és a kisegítő lehetőségekhez. A beállításokban legyen bepipálva a Record toast és a Források megjelenítése. Ilyenkor mutatja a Toast esetén azt is, hogy melyik alkalmazás küldte. Esetleg bepipálhatod a Rendszeralkalmazások megjelenítése menüpontot is, hátha olyan okozza a hibát.
Kipróbáltam, a root engedélyezésénél ki is dobta, hogy a Magisk küldte a toast-ot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigdady #37919 üzenetére
Valamelyik alkalmazásod csinálja, ez egy futási hiba. Ha visszaállítás nélkül rakod újra a Pie-t, attól még minden megmarad, így a hibát okozó alkalmazás is.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Nincs ötletetek hogy lehetne megszüntetni vagy kideríteni mi okozhatja?
Újra raktam a pie-t visszaállítás nélkül de csinálja... (Samsung S8) -
-
Geller72
veterán
Amolyan paranormal, a konkrét okát nem tudom, de ráfogom a droidra.
. Az enyémen is sokszor csak a reboot segít, vagy az sem.
Itt megállt a tudomány, nem volt aktív ez a rész, nem pörgött a pörgettyű sem a felső sarokban.
Aztán kikapcs, komplett sim tálca kivesz, bekapcs - várunk - kikapcs - sim tálca vissza, bekapcs, reboot, aztán pörgött, egy idő után aktív is lett, lettek hálózatok is. Előtte is volt vagy 3 sima reboot, akkor semmi változás nem volt. Lehet, hogy a droid keveredett meg a dual sim-kezeléssel kapcsolatban. Őszintén nem tudom, de most ok. Van ilyen. Androidnál elég sűrűn..
-
Geller72
veterán
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
A haverom nem tud telefonálni, azt hiszi, hogy le van tiltva, de:
-mobilnet megy
-hívni lehet
-kártya app szerint okViszont:
-Nem is tud belemenni a hálózatválasztásba, pedig annak semmi köze ahhoz, hogy mi van a kártyával - tudtommal. Mert első lépcsőben azt akartam mondani neki, hogy az automata hálózatválasztásnál nézzen rá manuálban egyre, de nem is aktív neki ia menü. Roamingol, egy nem honos kártyával. Eddig nem volt semmi gond. tehát hívható, a mobil netje roamingolva szépen megy, hálózatválasztást nem engedi, menü nem is aktív, nem választható.
Tipp?
Köszönöm.
GellerMég valami. Dual simes, a másikkal semmi gond, az honos kari, nem roamingol. Roaming aktív
-
vlevi
nagyúr
Lineageos az frissül folyamatosan, előfordulhat, hogy valamikor abban változott valami, de én nem állítottam említ. A gyári 6-os droidot meg csak nem raknam már vissza.
Azt sejtetem én is, hogy a droid lövi le az alkalmazásokat memoriahiany miatt.
Amit írtál, abból par szot érték, de pl. nincs rootolva a telefon.
-
crok
Topikgazda
Van, egy logcat
leszeded mondjuk az aLogCat-ot vagy a 3C Log Reader-t (root kell) és lehúzol egy logcat-ot egy ilyen eset után. Aztán megnézed benne, hogy az ActivityManager kilőtte-e ("DEAD" vagy "has died"). Ilyenkor az van hogy az LMK értékek magasak és a háttérbe pattintott appjaid "nagyok" és sok cached memóriát foglalnak és az ActivityManager kilövöget appokat hogy fenntartsa a helyet egy esetleges induló appnak. Megoldás? Talán egy kernel manager-el állítsd az LMK értéteket kisebbekre, de legalábbis az empty-t meg a background-ot (de mivel az értékeket sorban egyre magasabbra szokás állítani így mindet szokás állítani egyszerre - Kernel Adiutor-ban vagy SmartPack-ben van pár előregyártott profil, egy very light-ot kipróbálhatsz ha tényleg LMK baja van most). A baj az alapvetően, hogy se az LMK értékek se a RAM-od nem változott - ellenben az appok készítői általában úgy gondolják, hogy a számítási kapacitás és a memória is kvázi végtelen. Így régen - mikor ugyanezen appok még "kisebbek" voltak - simán ment minden, most meg.. nem.. vagyis nem úgy.
Amit bent akarsz tartani azt próbáld meg lock-olni ("lakatolni") a taszkváltóban. Van még pár trükk (pl. "service"-ként indítani appot.. és így persistent-ként előtérben tartani.. ami amúgy egy elegáns és unortodox megoldás és szerintem épp ezért csodálatos) de igazából a 2GB RAM ma már nem sok ):
Ja, az Evie-t én is szeretem
-
vlevi
nagyúr
Sziasztok!
Merre érdemes szétnézni, ha az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a telefonom 1-2 appnál többet nem bír egyszerre memóriában tartani?
Alcatel Idol3 5.5 a telefon, és LineageOS 14.1 van rajta. A gyári ROM az valamikor 5-s volt, egyszer frissült még évekkel ezelőtt 6-osra, aztán semmi, szóval ezért van a Lineage OS
A helyzet az, hogy már régebben is észrevettem, hogy, pl. google-val navigálok, megállok valahol csinálni pár képet a telefonnal, akkor a google naviba nem egyszerűen visszalép, hanem elindul, és töküres, nincs benne az útvonal. Újra be kell állítanom, ami macerás. Közben pedig, amíg a google navi elindul, lelövi a zenelejátszót...
Sokszor előfordul az is, hogy 1-1 appból kilépve a home screen (Evie Launcher) is akkor indul el.
Nem hinném, hogy ennyire kevésnek számítana manapság a 2GB RAM.
A telefon nincs tele limlommal, háttérben futó dolgokkal, mégis ez a helyzet.
Van valami, amit megnézve okosabb lennék? -
crok
Topikgazda
válasz
chungee #37902 üzenetére
Akkor azt kérd amit akarsz, kérlek. Mondjuk mit szólsz ahhoz, hogy:
miui_HMNoteWGlobal_V6.6.2.0.KHDMICF_f099c4e74a_4.4.zip
(Ami innen van.)vagy
miui_HMNoteWGlobal_6.7.5_f3dce801ba_4.4.zip
(Amit innen lőttem.)vagy
miui_HMNoteWGlobal_V7.1.3.0.KHDMICK_cc4538124f_4.4.zip
(Amit meg innen lőttem.)vagy
Van V7.0.2.0 itt
vagy mégjobb, itt V8 van letölthető
miui_HMNoteWGlobal_V8.0.1.0.KHDMIDG_84c900d822_4.4.zip
(Ezt meg itt találtam.)Ezek mind Global Stable ROM-ok és ehhez a készülékhez valóak a fórumok címei és leírásai alapján.
Felteszed, start után egyből nézel egy update app-ot és ha van frissítés akkor azon melegében fel is pattintod. Na? (Megadtam a fórumbejegyzések linkjeit is hogy bele tudj olvasni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest