Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Akciókamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Közben új problémám akadt:
Érkezett egy előzőekhez nagyon hasonlító rom, a system szinte ugyanaz. Ezzel az a gond, hogy a play mindig azt írja hogy nincs kapcsolat. Ezzel mit lehet kezdeni? ( több módon próbáltam telepíteni, beletettem a romba ( a másiknál úgy jó volt), külön gapps zip-el, stb. A youtubot külön telepítve sikerült elindítani, de a play nem megy. Ennek mi lehet az oka?
Próbáltam cserélni a phonesky-t, időzónát és időt állítottam ( olvastam hogy ez is lehet gond), de semmi.
Hol kutakodjak? Milyen fájlok felelnek a google szolgáltatásokért? Jópárat találtam, de nem tudom ezt mi okozhatja.Más: a bot.img, logo.img és a Meta-inf udater script-jével kapcsolatban hol keresgéljek jó leírást? ( módosítás, mit miért csinál, stb, olvasgatnom kellene még hogy tudjak gyakorolni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest