- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Üdv!
Bocsánat, elhagytam. A telefon Swees X506-3G és eredeti official rom van rajta. Rendszerfrissítés nincs is.
Itt vannak azok az alkalmazások,játékok amiket leszedtem.
Még itt is látható, hogy nem tölti be a képeket. A screenshoot nevezetű app azért van ott, mivel azzal tudok csak fényképezni. (Elromlott a telefon hangerő fel gombja)
"visszaállított mentés" Itt mire gondoltál? A telefonról vannak mentések, de már én próbáltam újrarakni a telefont, valamint meg említettem hogy a másiknál is ez volt. (ZTE V967S)
"Hogy mi itt a gond?" Az elején próbáltam leírni, hogy ha elindítom azt az alkalmazást, akkor mi lesz utána a gond. -
laccyy
újonc
Az értesítési savon jelzi ki hogy nem találja a 2 es simet. Azt írja hogy a kettes sim nem észlelhető kérjük ellenőrizze, hogy üzemkésze a sim kártya. Legfrissebb verzió van a telefonon.A factory reszet megoldhatjae a problémát és ezzel a garancia elveszítődik e ? Neten rendeltem esetleg küldjem vissza?
-
-
don pardon
aktív tag
-
tolvaj!
őstag
Először a helyedben ( miután a 4.2.2 visszaállítás megvolt) megcsinálnám a cappa72 féle IMEI helyreállítást és utánna FR, hogy megmarad e az IMEI. Ha nem akkor hungobungo leírását is megpróbálnám. Persze ez után is egy próba FR.
-
tolvaj!
őstag
Inkább terminálból add be neki, kis matek kell hozzá, de egyszerűbb. Az nvramot viszont nehogy másold, különben lesz egy klónod minden visszaállításnál.
Itt van minden amit tudni illik: [link] Cappa72 készítette!
Én amúgy parancssorból mentettem DD-vel csak a hiányzó partíciókat a működő telefonról és ugyanúgy DD-vel adtam be a hibásba. Miután másodszor csináltam ( saját hülyeség, illetve rossz rom miatt
) az már csak 20 perc volt kb.
-
tolvaj!
őstag
Ugyan ebben a cipőben jártam. Típus? A sec_ro és protect mappák átmásolhatóak egy azonos típus mentéséből. Az NVram a fontos, ahhoz, hogy a saját IMEID legyen minden visszaállítás után. Illetve lehet nem ártana downgradelni 4.2.2-re ott helyreállítani véglegesen és úgy updatelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest