Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem tudom honnan veszitek ezt az IP67-et, nem láttam sehol.
Szétszedtem az enyém mert bekapcsolva össze-vissza nyomkodta a kijelzőt. Hát nics egy fia tömítés sehol sem, ott az érintő pálca helyén simán megy be a víz a belsejébe, egyenesen a panelre meg a kijelzőre. 2 csatlakozó van az alaplapon, az egyik a kijelző szalagkábel, annak ott a csatlakozója az akku alatti címke alatt, a GSM és TF felirat amin van azt a kis nyelvet felhajtva van 1 kis fekete téglalap, az egy öntapadós matrica, alatta van a csatlakozó. A másik a sim2 foglalat fölött van, az előlapi kamera, a hátlapi led, a bekapcsoló gomb meg a touch panel szalagkébele és vezérlő chipje van egy több rétegű össze-vissza katyvaszban összeragasztva, annak egy nyúlványa van bedugva egy csatiba, a másik fele forrasztva van az alaplapra. Ha az ki van húzva akkor óvatosan szét lehet hajtani az előlapot és az alaplapot és ki lehet venni a kijelzőt. A touch panel csere az kemény forrasztós és ragasztó boncolós meló. A hátlapi kamera szalagkábele szintén forrasztott, a sim2 foglalat lecsapott sarkú végénél van egy öntapadós fekete matrica, az alatt van. A bekapcsoló gomb rá van ragasztva az előlapra, a szalagkábele beforrasztott. A hangerő gombok ugyanígy. Szerencsére sikerült kibontanom őket úgy, hogy nem sérültek (addig nem lehet szétnyitni). Ha valaki szét akarja szedni akkor nagyon óvatosan kell szétválasztani a házat mert ha kicsit megszalad akkor a touch panel szalagkábele már szakad is (nem csatiban van hanem egy ragasztott katyvaszba megy+forrasztott).
A belsejéről töltök fel képeket az 5. hsz-ben levő linkre. Vannak képek ahol egy drót van benne, ez az érintő pálca helyén van, látszik hogy simán megy ott be a víz.
Kitörölgettem a vizet, összeraktam, most tökéletesen működik. Amíg írtam addig lement a DroidTools mentés is, most jön a flashtool.
Rootolni is sikerült, Cappa blogján a Lenovo A820 témaösszefoglaló tervezet 3.3.1-es pontból letöltött framaroot simán vitte, Superusert átraktam Supersu-ra, megnyomtam a boromir-t és kész, restart után már rootolt lett. -
válasz
aytukabozs
üzenetére
Inkább siralmas... Sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- E-book olvasók
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan, sérülésmentes kék iPhone 13 (128 GB) 92%-os akkuval
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest