-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
csl1982
üzenetére
Akkor az nagyon jó ha az eredeti sértetlen nvram van lementve.
Én csak azt mondom, egyszerűbb lementeni és gebasz esetén visszarakni, mint ez a sok hókusz-pókusz egérkattintgatás.Valóban lehet, hogy ennek a telónak a Maui jó, amit pedig én írtam az nem. (Szerencsémre nekem jó az IMEI & SN writer, de csak teljesen kinullázott nvram-ra hajlandó az IMEI-ket felírni. A másik dolog, amiért jónak találom az az, hogy wifi és bluetooth mac címet is tudok vele iratni, így a wifi hálózatok listánában szereplő kellemetlen NVRAM Error sor is orvosolható.) A zárójeles rész itt a végén számodra akkor figyelmen kivül hagyandó.
-
válasz
csl1982
üzenetére
Ha az eredeti nvram megvan, akkor mákod van, és egyben dícséret, hogy mentés nélkül nem kezdtél neki módosításoknak.
Az MTKDT -vel vissza is tudod állítani.
root jog megszerzése után ott az nvram/imei gomb.
Aztán a restore imei-nél ki tudod választani az nvram fájlt. Ezek után pedig visszaállítja.
recovery-ből factory reset.
és kész.Vagy parancssoros mengoldással:
Ez esetben annyi a teendőd, hogy adb elérésen keresztül az eredeti fájlt a helyére teszed:
adb push nvram.bin /sdcard/. <-- ezzel másolod az sd kátyára az nvramot
adb shell
su
dd if=/sdcard/nvram.bin of=/dev/nvram
reboot recoverynyomsz egy factory resetet recovery-ből, és újraindítás után, ha a protect_, protect_f és secro nem sérült, akkor ott lesznek az eredeti számaid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 12.20. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi