- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Fura dolog történt velem az imént. Érkezett hozzám egy Elephone S3 Enchanced teló aminek hibás volt a kamerája, illetve közepes hangerő felett akadozott a lejátszás több zenelejátszó programnál is.
Kamera csere megvolt, az működött is rendesen.
A hanghibát szoftveres gondnak ítéltem, ezért, és a tulaj kérését figyelembevéve elindítottam egy custom Miui8 flasht TWRP-ből.
Az akku 96%-ról lenullázódott úgy hogy a flash nem ment végig.
Nosza flashtool. Ráküldtem egy másik TWRP-t amit fel is tett szépen, majd újraindítás során megállt a boot logonál, ami ugye nem is meglepő.
Teló kikapcs, flashtool be, rádug és az égvilágon semmi nem történik. Hét különböző flashtool verzió, két gépen sem lát semmilyen eszközt.
Ezután kimértem a töltöáramot és totál nulla. Semmit nem hajlandó csinálni a készülék.
Szerintetek van esetleg valami amit érdemes megpróbálnom, vagy hajtogassak repcsit belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest