- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoAce
tag
Sziasztok!
Van egy Huawei Ascend Y300 telefon, az anyósomé, egyik napról a másikra nem működik az érintő képernyő, így hiába hívták, és ki is csengett, de nem tudta felvenni a telefont.
Ezért gondoltam, megpróbálok egy gyári resetet, ami után egyetlen érintést érzékel, majd újra nem működik az érintőképernyő. Ezután arra gondoltam, hogy új ROM-ot rakok fel rá, hátha segít.
Gyanítom, hogy a mivel a telefonon a bootloader sincs még nyitva, ezért volt, hogy a gyári recoveryvel nem tudtam gyári romot telepíteni.
Fentiek miatt nem tudok a telefonra semmit telepíteni a szokásos módon apk vagy Play áruházból, gondolok itt TWRP telepítésre.Gondolom TWRP vagy ClockWork recovery kellene a telefonra USB kábellel meg adb-vel rátenni a telefonra (vagy valahogy máshogy), illetve el kezdtem olvasgatni, és talán kellene USB debug a telefonon az adb kapcsolathoz, ami gyanítom szintén nincs bekapcsolva a telefonon, pláne gyári reset után. Legalább is az "adb devices" parancs futtatásával a számítógép nem látja.
Eddig jutottam, szeretnék egy új ROM-ot feltenni, de nem tudom hogy kellene a telefon ebben az állapotában, adb segítségével, vagy valahogy.
Egyáltalán lehetséges, hogy új ROM-al megjavul az érintőképernyő, vagy annak vezérlése független attól, és kár görcsölnöm? Tudom, nem nagy érték a telefon, elsősorban hobbyból foglalkozok vele.
Köszi előre, ha valaki tud segíteni, vagy tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest