- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Sziasztok!
Lassan ideje lenne lecserelni az oregecske Xperia X8-ast, es gondolkodom valami jobb minosegu kinai okoson, legyszi adjatok par tippetIgenyek:
- ket SIM kezelese: sokat vagyok kulfoldon, igy alapvetoen ugy hasznalnam, hogy itthon csak a magyar kartya mukodne (beszedre es netre egyarant), kulfoldon a magyar mellett a kulfoldi is mukodne (beszed a magyaron, a kulfoldin beszed + adatkapcsolat)
- 'normalis' meret, tehat nem barom nagy tepsi, az iphone4 az kb. az a meret amit el tudnek meg kepzelni
- hasznalhato sebesseg: nem vagyok teljesitmenymegszallott, de ha neha nekiallok jatszani valami jatekkal a wc-n, akkor azert jo lenne ha nem szaggatna
- ne legyen kinai gagyi: nem varok kis penzert Vertu minoseget, de ne utalkozva kelljen megfognom, legyen rendesen osszerakva
- autofokuszos kamera jo lenne, vaku nem feltetlen muszaj, de elony, elolapi kamera nem erdekel
- ne legyen nagyon draga - az utobbi 15 evben az osszes telefonomat 40ezer forintert vettem, ha megoldhato nem valtoztatnek ezen a szep hagyomanyon
amire gyakrabban hasznalnam:
- ebresztoora (tudom, nem egy nagy igeny, de erre hasznalom talan a leggyakrabban
)
- GPS navigacio
- radio- es egyeb zenehallgatas
- jatek a WC-n
- alkalmankent netezes, neha chatiranyba tudnatok lokni egy-ket tipussal amit erdemes lenne megneznem, illetve hogy mire figyeljek?
MOD: neztem pl. a Levono A820-at, ez tetszik, valami hasonlo erdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest