-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Peter
aktív tag
válasz
#79335424 #128571 üzenetére
Jelenleg Redmi 1S-t használok, CM-mel. Amit ez a Dual Sim Control tud és szükségem van rá, az nálam mind benne van a ROM-ban. Az Engineer módot nem ismerem, de úgy látom ebben sincs semmi extra, ami más úton ne lenne elérhető Snapis telefonokon (ezt most csak 3 perc guglizás alapján írom, tehát lehet, hogy tévedek).
-
G.Peter
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #128513 üzenetére
Köszi az infókat! Az akkuidő és a főzött ROM nálam pont sarkalatos pont, így akkor marad a Snapdragon.
A Heliot még nem is néztem, hogy csak ennyi a különbség, azt hittem komolyabb.
Inkább a 652-t nézegettem, de ha az se tud sokkal többet a való életben, akkor nem éri meg a felárat. -
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Én nem konkrét telefonokról érdeklődnék, hanem SOC-kről. Helio X20 és Snapdragon 650 közül melyik a jobb választás?
Melyiknek mik az előnyei/hátrányai?
Az X20-nak a 3 klaszteres felépítését mennyire kezelik jól, van valós előnye a 2 klaszterrel szemben?Illetve ezekhez viszonyítva mennyivel erősebb a S652, illetve X25?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest