- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #132145 üzenetére
Sziasztok.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Ez lesz még nagy dilemma részemről, hogy melyiket válasszam.
30-33k különbség lenne a két telefon között (ha eustock nettó áron tudom megvenni).
Szeretek fényképezni a telefonnal, de nem tudom ér ez annyit. -
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni telefon vásárlás miatt.
Jelenlek egy Honor 3C-ről váltanék (tökéletes telefon soha nem hagyott cserben, de már 2,5 éves).
Meghagynám a családban tartalék telefonnak.A kiszemeltem egy Honor 6x lenne, de sajnos az ára közel 80k. A honor-ról csak jókat hall az ember.
A másik kiszemeltem egy Redmi Note 4 (eustock 59.900 Ft, de lehet, hogy egy ismerősömön keresztül lehet hogy megkapnám nettó áron 49.900). Mindkét telefon B20-as és dual sim-s lenne.Nekem egy stabil jó működő telefon kell.
Igazán nem tudom, hogy van e a két telefon között részemre annyi különbség (nem játszók, átlagon felhasználás, telefonálás, duál sim, internet,email,fényképezés,esetleg videózás), hogy megérje a Honor a 20-30k. különbsége.Ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Köszönöm.
-
Esetleg tud valaki segíteni ehhez a hozzászóláshoz.
Köszönöm.
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni DUAL simes telefon vásárlása ügyében.
Jelenleg egy Zoppo ZP700-at használok, amivel nagyon meg voltam elégedve, de az egy év alatt most lett kétszer cserélve érintő panel+LCD. Most lejárt a garancia róla és szeretném eladnia telefont. Nem szeretném megvárni a következő cserét, ami fizetős lenne (18-19e).
Most szeretném a segítségeteket kérni tőletek egy új telefonvásárlás ügyében.
Nem szeretnék Kínából telefon, csak magyar garanciális jöhet szóba.
Mindenképpen a ZP700-tól jobbat szeretnék vásárolni.
Max keret 45.000 – 47.000 Ft.Az általatok ajánlottak között szerepelt a THL T6Pro, Honor 3C.
De várom mások véleményét is.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest