-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
WOT-H-A-C #83884 üzenetére
Jogos, de nálam nem hazudik.
@aytukabozs: mire gondolsz pontosan? Nekem minden, amit az előző telómról Titanium Backuppal hoztam, kérdés nélkül fut ezen is, nem találkoztam olyannal, ami pampog. A kamerával kapcsolatban nincs rossz véleményem, bár nekem eddig ennél jóval gyengébb telóim voltak, jóval gyengébb kamerával, és tizedennyi beállítási lehetőséggel, effekttel.
-
Jovanny2
őstag
Ha valaki gondolkodik ZTE Geek V975 beszerzésén, de fél az Atomtól, ne hezitáljon, ez egy nagyon jó telefon! Ha kérdés van, küldj PÜ-t, és válaszolok/megnézem. Az Antutu nem hazudik: 26209 pont.
Mondjuk csak 1 SIMes, úgyhogy nem egészen jó helyen promózom.
-
Jovanny2
őstag
Na, mostmár e-vel, és 7 darabos out of stock készlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bluetooth hangszórók
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest