- Dell notebook topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Hmm.. Ha az első mondatot nekem címezted, akkor erre csak annyit mondok, hogy régóta vásárolgatok kínából is különböző dolgokat, tisztában vagyok a szállítási idő-vám-áfa kontra magyar árak viszonylattal.
Mindíg próbálok keresni megbízhatóbb helyeket, és utánaolvasok, de ilyen típusú valós készletre vonatkozó kommentet nem láttam. Nem gondoltam hogy gyors lesz ez a vásárlás, de azt nem hittem, hogy egy készleten levőnek jelölt telefon vásárlása után több mint három héttel, még nem adják postára, sőt még nincs is készleten nekik. Megmondani sem tudják hogy mikorra szerzik be, helyette felajánlottak valami gagyi műanyag 6,5 collos tepsit, valamivel olcsóbban. Nem a legolcsóbb helyet kerestem, hanem egy megbízhatót, ezért valószínűleg a mini eu-raktáras lesz, a maga felárával.
Ha nem nekem jött, akkor bocs.Athoszka: Köszi ez lesz
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Szeptember 30.án rendeltem a Pandawill-nél egy Lenovo S660 telót, nem küldték, és eddig hitegettek. Most derült ki, hogy nincs nekik készleten. Kértem a rendelésem törlését, és a refundot. Most keresnék olyan boltot, ahol az oldalukon feltüntetett készlet, valóban készletet jelent. Ajánljatok nekem valami ilyen helyet pls.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest