- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
KurtCobain #74633 üzenetére
Same shit....
-
bolcsodal
addikt
válasz
cappa72 #74615 üzenetére
A kihasznált funkciók tekintetében tökmindegy, hogy android/iOS/WinPhone....vagy működik vagy nem.
Androidos telóm volt eddig ACER E350, szóval tudom milyen babrálni. Viszont Win 8.1 fut az asztali PC-men, egyszerűbb lenne az életem SkyDrive miatt (mondjuk Dropbox-ot is használok, az meg androidon is elérhető).
Volt már WayteQ cuccom is (xTab50...még megvan, napok kérdése). Amire használnám Telefonálás/3G/Navigáció/Zenehallgatás. Sygic-et ismerem, van tapasztalatom a Nokia Here-t nem...
Mindkettőben megvan minden, amire szükségem van. Talán a WayteQ méretei riasztóak lehetnek. Az oprendszer sebességén segíthet az 1GB RAM, viszont a Win 8.1 szépen optimalizált 512MB RAM-ra is.
Buknám a vásárolt Google Play-es Appokat nyilván, de most kicsit elgondolkoztam a Luminán.
"Nem-androidos telefont az vegyen, aki nem szereti a rendszert babrálni." Ez igen erős csúsztatás szerintem. Sok kedvem nincs most babrálni custom ROM-okkal (Mondjuk az ACER-nél sem kellett), szeretném ha bekapcsolnám és szó nélkül működne minden.
Mellesleg gyanítom, hogy a kamera is jobb a Lumina-ban...
-
bolcsodal
addikt
Egy Lumina 630 Dual SIM és egy WayteQ Talk 5H Dual között vajon mik a lényeges különbségek? Papíron minden a WayteQ felé húz, de tele vana topicja problémákról szóló bejegyzésekkel (porosodás, mikrofon, GPS stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest