-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
THL T6 PRO Erről mi a véleményetek???
-
kaszas19
senior tag
válasz
csubuka #96267 üzenetére
Egyszóval akkor nem ajánlatos olyan telefont venni.
Az Lg G3 klónról is lemondtam mert sokan írják hogy a klónokkal csak gondok vannak.
Olyan 35k lenne vásárlásra ebből kel gazdálkodnom de majd meg látom.
Amiket írtam azokat itt használtan találtam,csak olyan készüléket szeretnék aminek van magyar garanciája. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Jövőhónapban szeretném leváltani a Nokia lúmia 530-as telefonomat valami komolyabbra,de csak androidosra.
Nézegettem elég sok telefon van is egy favorit ami piszkosul tetszik de azért leírom a kiszemelteimet hogy hát ha tudtok segíteni hogy melyik éri meg az árát.
A lista:
1: ZOPO ZP910
2: Kingsing S2 na ez az a telefon ami nagyon tetszik.
3: Newman N2 ez is jó teló.
4: Honor 3C
5: UMI X1S
6: Cubot X6
7: Cubot one
Na ez lenne a felhozatal amit kinéztem eddig.
Ha valakinek van valamelyik és leírná a tapasztalatait azt meg köszönném,főleg a 2:-ra lennék kíváncsi.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest