- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
kaszas19 #96353 üzenetére
Szia! Kicsit korábban már írtam másnak itt: [link]
.
Nekem bevált, bár a GPS-szel még küzdök. A topikban kiderült, hogy korai verzióm van, a későbbiekben már kiküszöbölték a hiányosságokat, így hibátlanul működik már a GPS is.
.
Iszonyú gyors és nemcsak az előző Huaweiemhez képest. Jól visz mindent, hétköznapi multitaskingra kiválóan alkalmas. A kamerája nekem megfelel, egyedül az akku karcsú kicsit (1.900 mAh), de az egy napot bírja.
.
Magyar garival is lehet kapni talán az edigitalnal 45 ezerért. Így valamivel olcsóbb a Xiaomi Redmi 1s-nél, és gyorsabb is nála. Szerintem nagyon jó vétel. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kaszas19 #96319 üzenetére
Tegnap az egyik developerünk megcsinalta a touch fixet is - pl. asztalra letéve vagy Nillkin temperált üveggel gyenge volt az érintés-érzékelés - gyári kernelre (mert a kernelforras ki van adva es folyamatosan frissitve, mintahogy a romforráskód is), szoval igy lassan tényleg 100as gyári rom van rá a magyar nyelv kivételével, mert azt egyelőre manualisan applikaljuk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged