-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz
Mozso26 #38649 üzenetére
Ilyen vélemények mellett azért én kétszer is meggondoltam volna, hogy használjam..
azé figyelmeztetés elkélne baszki! Nekem sikeresen kinyírta a telefonom.
Miekőtt felraktam másfél napot bírt az akksim. Most hogy kalibráltam (mindent a leírtak szerint) 4 órát bír ki ugyanolyan használat mellett...
-
ekrisztian
őstag
válasz
Mozso26 #38649 üzenetére
Mivel mindig tanul az ember,most már én is tudom ,ez felesleges.De!a G300 telefonom vagy 200*használtam és még mindig a gyári akku van benne.Próbáltad már az egész telefont újra húzni valami gyári szoftal?
Vagy ha szentűl meg vagy győzödve hogy ez a ludas,akkor azt a battery stat fájlod kéne kiírtani,mert ez a program csak azt buherálja.Amihez persze semmi köze az akku életkepességéhez.Nincs haver akivel cserélnétek akkut?Vagy akinek a batt.stat binjét betennéd a te telefonodba?vagy egy külső táp amivel fullra töltenéd az akkut?
nekem jobb 5letem nincs,bár nem kizárt ezek is szar 5letek. -
7Sony7
addikt
válasz
Mozso26 #38615 üzenetére
Az előző az volt, hogy hogy kellett volna, ez pedig az, hogy hogy lehet helyrehozni.(Ha igaz)
Ez egyszerű:
1.. törölje batterystats.bin ha az akkumulátor közel 0%
2.. kapcsolja ki a telefont
3.. töltse a telefon teljesen Overnight - ez azt jelenti, teljes töltés
4.. A telefon be reggel, és íme! A batterystats.bin regenerálja, indul 100%megírhatnád, jutottál- e valamire?
-
7Sony7
addikt
válasz
Mozso26 #38615 üzenetére
mennyire volt feltöltve az akku, mikor ezt csináltad? Teljes töltöttség kell, hogy legyen.
Nem tudom, hogy így van-e, de ezt találtam.:
(fontos, hogy mindegyik módszer előtt töltsük fel 100%-ra az akkumulátort, különben hibásan lesz bekalibrálva a maximális töltöttség):
1. Ha a telefonon nem gyári, hanem valamilyen főzött ROM van, akkor 99% ,hogy van telepítve xRecovery, vagy ClockworkMod recovery (vagy bármi egyéb recovery). Ebben az esetben indítsuk újra a telefont recovery módban, és lépjünk bele az Advanced menübe. Itt válasszuk a "wipe battery stats" pontot, és erősítsük meg, hogy valóban ezt akarjuk. Amint újraindul a telefon, az akkumulátor újra lesz kalibrálva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest