- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Szerintem ha úgymond nem vertek át, azaz mégis megfelelő terméket küldtek (még ha gyári hibás is) az garanciális ügyintézés. De, igazából én csak most ismerkedem a paypalos dolgokkal s csak annyit mondtak, ha nem kapod meg a csomagot X napon belül vagy vmi egyértelműen szar dolog (pl játéktelefon) van benne, akkor lehet a paypallal vitázni.
Mindenesetre a továbbiak engem is érdekelnek, hogy alakul. -
citkar
addikt
Én ugyan nem vagyok jártas a témában, de jól értem te megkaptad azt a terméket, amit rendeltél és működött is rendesen, csak idővel elromlott. Ebben az esetben nem vagyok biztos benne, hogy a paypalnak bármi köze lenne ehhez, de vannak itt (vagy a külföldi rendelésekkel foglalkozó fórumban) ez ügyben jártasabbak is.
-
a man
tag
Ma kaptam egy levelet az eladótól, hogy miként küldjem vissza gariztatni a hibás telefont. Mellékelt egy Excel táblázatot, amit ki kell töltenem, majd kinyomtatnom, s mellékelnem a csomaghoz.
"Before sending back to me, you have to pack it up very well.
Complete the excel, then print the excwl, and put this excel paper in the parcel.
After sending back , please tell me the tracking number, so that we can receive your goods soon.
Please not ship by dhl ups or fedex ,only by ems or register postmail with tracking number,because custom will stop in the china.
http://www.ems.coop/operators"Ezzel egy időben indítsak-e a PayPal-en egy 'dispute'-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged