Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel találgatós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Szerintem ha úgymond nem vertek át, azaz mégis megfelelő terméket küldtek (még ha gyári hibás is) az garanciális ügyintézés. De, igazából én csak most ismerkedem a paypalos dolgokkal s csak annyit mondtak, ha nem kapod meg a csomagot X napon belül vagy vmi egyértelműen szar dolog (pl játéktelefon) van benne, akkor lehet a paypallal vitázni.
Mindenesetre a továbbiak engem is érdekelnek, hogy alakul. -
citkar
addikt
Én ugyan nem vagyok jártas a témában, de jól értem te megkaptad azt a terméket, amit rendeltél és működött is rendesen, csak idővel elromlott. Ebben az esetben nem vagyok biztos benne, hogy a paypalnak bármi köze lenne ehhez, de vannak itt (vagy a külföldi rendelésekkel foglalkozó fórumban) ez ügyben jártasabbak is.
-
a man
tag
Ma kaptam egy levelet az eladótól, hogy miként küldjem vissza gariztatni a hibás telefont. Mellékelt egy Excel táblázatot, amit ki kell töltenem, majd kinyomtatnom, s mellékelnem a csomaghoz.
"Before sending back to me, you have to pack it up very well.
Complete the excel, then print the excwl, and put this excel paper in the parcel.
After sending back , please tell me the tracking number, so that we can receive your goods soon.
Please not ship by dhl ups or fedex ,only by ems or register postmail with tracking number,because custom will stop in the china.
http://www.ems.coop/operators"Ezzel egy időben indítsak-e a PayPal-en egy 'dispute'-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Béta iOS-t használók topikja
- Intel találgatós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest