- HiMedia lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
nagyon gyorsan merül (2-3 óra alatt)
Ez nem értelmezhető, viszonylagos.
Én leveszem reggel 6-kor a töltőről, este 10-re még simán 50%-on áll. De nyilván tudnék olyan szoftvert futtatni rajta, hogy 2-3 óra alatt lemerüljön. De az _bármelyik_ mai androidos telefont lemerít pár óra alatt, ha nem is 3, de az extrém akkus telókat (6000-10000 mAh) is 5-6 óra alatt.
Az extrém rövid akku idő azért jórészt user error szokott lenni, nem túl szerencsés custom rom, ész nélkül telepítgetett szoftverek amik merülést/melegedést okoznak, konfigurálási gondok. Vagy csak egyszerűen elhasználódott az akku amitől hirtelen/kiszámíthatatlanul merül.
Nyilván nem fogsz tudni napokon keresztül folyamatosan ingressezni/PoGo-zni (ezek képernyőt, netet, gps-t és gyakorlatilag a létező összes szenzort használják folyamatosan a játék közben), olyan telefont nem találsz ami ezekkel 2-3 óránál többet megy. Erre vannak a power bankok. -
RVR400
veterán
Szerintem K52E68 verzió nincs...
-
WOT-H-A-C
veterán
Mivel ez kínai így elég kicsi az esélye. Bizonyos esetekben a ROW-os változat firmware-ét rá lehet bütykölni a kínai verzióra is. De! nem minden esetben működik, van , hogy letéglázza és van , hogy csak a modem file-okat kell csereberélni a flash után. Szóval alapos utánaolvasást javaslok. A magyarországi Lenovo forgalmazókat meg el is felejtheted, mert ha meghallják, hogy kínai verziód van, egyből elhajtanak.
-
-
aytukabozs
addikt
"Én ezt néztem ki." vs. " ami a legfontosabb legyen megbízható „márka”"
Hát.... akkor nem nézelődhettél túl sokáig
Hol a dual kam pl. amit te magad elvársz?
Kicsit alacsonyra raktad a lécet az árral, és magasra az elvárásokkal, sztem nemigen van olyan teló ami mindezt tudja, ennyiért.
Még az általad hozott példa SEM fér be 40 alá, inkább felülről karcolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged