Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiMedia lejátszók
- ZIDOO médialejátszók
- UHD filmek lejátszása
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
July89
csendes tag
válasz
Magique Dee
üzenetére
Sziasztok
Én egy hónapja használom jiayu G2 telefonom, amikor is befagy állandó jelleggel és ki kapcsol és megpróbál újraindulni de semmi. Ismerősöm megpróbálta frissíteni a szoftvert de az állandó leállások miatt nemment és elis kezd forrósodni a háta a telónak.Szerintetek mit csináljak visszaküldjem? Ha igen hova? Vagy van itthon is hely hogy megcsinálják?
Előre is köszi a válaszokat -
mikrofon
veterán
válasz
Magique Dee
üzenetére
sajnos NEM! Ha nincs átirányítva egymásra, akkor ha az egyiken telefonálsz a másik SIM nem elérhető, nincs a hálózaton, mintha ki lennél kapcsolva. Emiatt terjedt el az átirányítósdi annyira, hogy a SAMU beleintegrálta a ROMjába
-
banderasz77
addikt
válasz
Magique Dee
üzenetére
Szia!
Ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy egyik se legyen a másikra átirányítva. Mert az ügye fizetős....
Üdv.
-
Magique Dee
csendes tag
válasz
Magique Dee
üzenetére
Feltöltöttem a kártyát, mostmár megy rendesen a dolog!
Még egy kérdés: mikor bekapcsolom az Állandó 2 SIM opciót, rákérdez, hogy biztos vagyok-e benne, merthogy egyes esetekben ez fizetős lehet. Ez mit takar, vagy melyek ezek az esetek? -
Magique Dee
csendes tag
válasz
Magique Dee
üzenetére
Rákerestem google-ban arra a szövegre amit bemond (ki hitte volna, hogy még erre is jó
), és olyat olvastam, hogy 0 Ft esetén van ez, szóval csak fel kell tölteni és kész. 1-kor vége a ebédszünetnek a postán, lemegyek aztán megírom, hogy jó-e. -
pmikloska
aktív tag
válasz
Magique Dee
üzenetére
Szolgáltatónál vetted a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Opel topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Trollok komolyan
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), és olyat olvastam, hogy 0 Ft esetén van ez, szóval csak fel kell tölteni és kész. 1-kor vége a ebédszünetnek a postán, lemegyek aztán megírom, hogy jó-e.