Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
medica
üzenetére
Szia! Ha nem tudsz németül legalább fordíttasd le valamivel vagy valakivel! Ott egy olyan "Sofort-Kaufen-Preis, bitte hier klicken" Na ott a valódi ár!Vagyis ez!
-
válasz
medica
üzenetére

Most belinkelted, hogy tényleg nincs sem 21k-ért, sem 40k-ért Blade S6
Ami persze érthető is, hiszen 250USD-ért kínálják alapesetben (kuponok nélkül) a boltok.
Beerwolf #98525
Több zenelejátszót próbáltam, nekem végül ez lett az, ami nem áll meg másodpercekre. De nagyon bosszantó volt a sok kihagyás, főleg sport közben, amikor a zene ritmusát használom, nagyon ki tud zökkenteni... (igaz ,hogy végül inkább elvittem mozgáshoz egy másik telót az itthoni készletből a v5 helyett, de ez nem áll meg a városban járkálás során sem)CineDOG1 #98516
Nekem egyik levélre már felajánlották, hogy visszafizetik a pénzt. Mondtam, hogy nekem inkább a készülék kell, nem a pénz, végül azt ígérték, hogy két nap múlva megmondják, pontosan mikorra tudják szállítan, hogy annak tükrében eldöntsem, pénz vissza, vagy várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi