- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Te szerintem tipikusan az az ember vagy - mint én is - akinek érdemes külön választania a funkciókat.
Én pl. úgy gondoltam, hogy veszek egy olyan karóramobilt, amely gyakorlatilag csak telefonálni tud (de támogatja a Bluetooth-t), emellett hamarosan lesz egy tabletem, amely fogad egy db. 3G-s SIM-kártyát, és van benne GPS.-------------
A trémobilnál van olyan havi 1 gigás dominó, mely 2k-ka kerül. -
pmikloska
aktív tag
Most én sem tudom, hogy a ROM/RAM arány hogy áll, mert amit én szeretnék, ott pont fordítva írják: THL A1
A logika azt diktálja, hogy a rendszer helyfoglalása miatt a ROM kéne, hogy nagy legyen, és a rendszermemóriának hagyták a kevesebbet, de erről inkább egy jobban informált fórumozó írjon nekünk.
-
sasa311
veterán
Mondjuk ez teljesen jogos érv, ha nem akarod kihasználni az "okos" telefon "okos" voltát és nem kell GPS és 3g sem (ami manapság azért érdekes...) akkor okés lehet neked is. Amúgy egy 6575.-ös teló sem drága már, akciósat már 100$ körül is kifoghatsz, ami azért nem a világ.
A webshopoknál meg én úgy gondolom, hogy az, hogy félrebeszélnek, hogy mi van ill. mi nincs raktáron az egy dolog - minden kínai ilyen.
Az viszont, hogy hazudnak, lopnak és engem állítanak be hazugnak paypalon az nagyon nincs rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest