Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Szevasz!
Én januárban kaptam meg 2-őt, 3 hónapra akartam még 1-et, nagyon nyögvenyelős volt, hitegettek többször, meg ugye jöttek az új típusok, aztán lemondtam róla. Számomra úgy tűnt, nincs tovább.
Talán lehetnek elmaradt készletek, talán gyártanak is még, nem tudom. Azt látom, hogy pótalkatrészeket is leárazva szórják kifelé, vettem hangszórót, LCD-t, érintőt, akkut viszonylag olcsón (olcsóbban, mint 4 hónapja láttam).
Na meg az a trend, ami mostanában divat: 2 maggal nem telefon a telefon, pedig nagyon jól teljesít, nem akadozik, elegendő nagyságú mérete folytán nálam ez a nyerő.
Elavult? Mindent megcsinál, amire "kérem". Akkor?
Ezzel együtt érkezik nekem egy G2F, mert nem nagyobb, mint a G2.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest