Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
Siendor #8448 üzenetére
Nagyon jó a leírás, és az is, hogy magyarul van.
Tapasztalatból megjegyzések:
Én bizony nem rakom vissza az akkut, csak a zöld kör/O.K. után, mint a ZP100-nál is tettem.
Az USB bedugása a Flash Tool használata közben mindenféle kalandokkal fog járni, erős idegek és türelem kell hozzá, "sámányity" (varázsolni), ahogy az oroszok írják.
A vold.fstab cseréje szükséges, amely néha nem történik meg a Te leírásod végrehajtása során, ilyenkor az sdcard-ot nem látja a telefon. Nálam ez előállt.
Brunoval leveleztem, és az orosz fórum leírását elemeztem, amely igen alapos és részletes, és a következőt tettem:
1. Kivettem a 32GB sdcard-ot.
2. Letöltöttem a Bruno fórum #131 szerinti V970_disable_sdcard zip fájlt:Okay, my new custom ROM was just released. Sorry guys for the mess up with the previous one, but I've realized that re-odexing system apps and framework was causing some unexpected errors. Also, CRT-effect was breaking auto-brightness feature so I had to disable it.
And for those that already applied the extended userdata mod, please install this .zip file (right after flashing ROM update) under recovery mode to automatically place the modified vold.fstab under /system/etc.
3. Rámásoltam a 32 GB sdcard-ra, visszatettem a telefonba, bekapcsoltam.
4. Recovery-be mentem (a Bruno féle előzmények után ezt már a kikapcsolási menü felajánlja, egyébként gomb kombináció)
5. Installáltam az előbbi zip fájlt.
O.K.Az egészet lehet a vold.fstab kézi cseréjével is intézni, de annyira nem értek az Android lelkéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Filmvilág
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest