Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Novicsok

tag

válasz Siendor #8448 üzenetére

Nagyon jó a leírás, és az is, hogy magyarul van.

Tapasztalatból megjegyzések:
    Én bizony nem rakom vissza az akkut, csak a zöld kör/O.K. után, mint a ZP100-nál is tettem.
    Az USB bedugása a Flash Tool használata közben mindenféle kalandokkal fog járni, erős idegek és türelem kell hozzá, "sámányity" (varázsolni), ahogy az oroszok írják.
    A vold.fstab cseréje szükséges, amely néha nem történik meg a Te leírásod végrehajtása során, ilyenkor az sdcard-ot nem látja a telefon. Nálam ez előállt.
    Brunoval leveleztem, és az orosz fórum leírását elemeztem, amely igen alapos és részletes, és a következőt tettem:
    1. Kivettem a 32GB sdcard-ot.
    2. Letöltöttem a Bruno fórum #131 szerinti V970_disable_sdcard zip fájlt:

Okay, my new custom ROM was just released. Sorry guys for the mess up with the previous one, but I've realized that re-odexing system apps and framework was causing some unexpected errors. Also, CRT-effect was breaking auto-brightness feature so I had to disable it.

And for those that already applied the extended userdata mod, please install this .zip file (right after flashing ROM update) under recovery mode to automatically place the modified vold.fstab under /system/etc.

3. Rámásoltam a 32 GB sdcard-ra, visszatettem a telefonba, bekapcsoltam.
    4. Recovery-be mentem (a Bruno féle előzmények után ezt már a kikapcsolási menü felajánlja, egyébként gomb kombináció)
    5. Installáltam az előbbi zip fájlt.
    O.K.

Az egészet lehet a vold.fstab kézi cseréjével is intézni, de annyira nem értek az Android lelkéhez.

Új hozzászólás Aktív témák