Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
svgyula
üzenetére
Nem meglepő hogy vásárlás előtt ha kérdez az ember senki nem válaszol, aztán miután vett valamit meg lefikázzák. Ezért is írtam hogy köszi mindenkinek az óriási segítségnyújtást.
Egyébként anyámnak vettem aki nyugdíjas és egy olyan telefont akartam ami max 4"-os kijelzőjű alap funkciókkal. A telefon szerintem teljesen rendben van a kijelzője meg IPS igaz hogy a felbontása lehetne nagyobb is de ez nem az a kategória. Az egyetlen nagy hátránya hogy az alsó érintő gombok egyáltalán nem világítanak.
Amúgy köszi a véleményedet de elkéstél vele, vásárlás előtt még építő jellegű lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Peugeot, Citroën topik
- Duplázni félévente
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Router gondok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest