- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nem a telefonnal van baj az olyan amilyet választottál! Csak az nem mindegy, hogy mennyit kérnek érte! Sajna az a felét sem éri annak amennyiért megvetted......................................
Ha feltetted volna a kérdésedet úgy hogy xxx teló ennyi yyy teló ennyi melyik éri meg? Biztos ment volna válasz is. De a több száz típus közül az itt levők is csak kis százalékát ismerik személyesen az árikat meg még kevesebben nem is csoda az, hogy nem írtak. Elsősorban neked kell tudni azt, hogy mit is akarsz tulajdonképpen valamint mennyi pénzed van rá! Meg a fő kérdés az dual sim vagy nem, mert itt ugye a dual sim-es fórumon vagyunk. -
-
hevizms
addikt
Nem tudom jók-e.
Nekem telefonhoz képest elmegy még kategória.
Ez nálam azt jelenti hogy lehetne jobb,de végülis ez egy telefon,amivel lehet fényképezni és nem fényképezőgép amivel lehet telefonálni.
De mit már irtam párszor,ha ezért az árért(G3T),kapok egy ugyanilyen hardverű,ugyanilyen akksiidejű,ugyanilyen szép kijelzős,ugyanilyen gg üvegű,ugyanilyen táború,de jobb képeket készitő telefont,akkor vevő vagyok rá,de perpillanat most nem látok ilyet. -
Alone50
csendes tag
Biztos, hogy ez mind dual SIM-es?
A feleségem egy ZTE V889S-et használ. Nem egy magos, hanem kettő. Eleinte ő is csak telefonált rajta, de aztán vérszemet kapott és már néhány alkalmazás is megy.Pandán 70 USD körül kapható. Áfával együtt ez még mindig 20eFt körül van. Van támogatottsága itthon.
Ez itt egy vélemény :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest