Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A baj az, hogy tovább hiszitizel, de az emberek kérdésére nem válaszoltál: mi a baj a magyar bolttal?
Oké, a lett bolt 1500Ft-tal olcsóbb a sehonnai kis magyar proli embernek, mint a honi, a gari 2 év kint, egy év itthon. Azt kérdezték tőled, hogy mi a baj a bolttal, mert arról beszéltél. Nem értelek
Senki nem akar téged meggyőzni arról, hogy mondd azt, hogy rossz vételt csináltál, de nagyon kikelsz az itteni bolt ellen és mások megkérdezték tőled, mi a baj vele, amire azt válaszoltad, hogy majd meglátjuk, és majd jön az "én megmondtam". Ezen hogy igazodjanak ki válaszként?

Nem engem kell meggyőznöd, de tényleg, ha segítesz nekik, akkor örömmel veszik, de komolyan kérdezték tőled, hogy mi a baj velük, mert tanácsra van szükségük és nem kaptak igazán értékelhető választ.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ja, meg vmi gyorsan: a 2 ev gari miatt is inkabb a lettek jonnek be nekem!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest