Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szia! Ezekre is tudnál majd válaszolni?: "Ha jól láttam a zopo webololdalának képein, MIRACAST vagyis tükörkijelzőmód is van benne (lásd még wireless display). A beállítások> Megjelenítés menüpontban megtalálható a vezeték nélküli kijelző opció? Gondolom, az SU-t a Zopo tette bele alapból."
Néztem a Minideal-t, ahonnan rendelted és ott nem láttam , hogy volna hozzá tok, fólia stb. Ezért valószínű(sajna) drágábban rendelek a Zopo-ról, vagy esetleg csak a kiegészítőket a ZopoMobileShop oldaláról, mert azért 20$ a különbség. Bár a 2x es szállítással már lehet ugyanott vagyok költségben. Ezért kérdeztem rá a rootolásra is. Bízom benne, hogy gyári...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Akciókamerák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Napelem
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest