- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
cappa72 #5558 üzenetére
Fontos hogy kompatibilis legyen az XP-vel, szóval marad az NTFS, ha az android megeszi.
Sajnos PC-n keresztül az Micro SD karit mint meghajtót nem engedi formázni, csak FAT32-es opció van.
Na most ha PC-n keresztül sem tudom, akkor ez ennyi volt, nem támogatja az SD kari a többi formátumot?
Vagy a telefonra kéne feltelepíteni egy külön programot, és azon keresztül megformázni, onnan már lehet hogy menne? -
Sir Csimbók
tag
válasz
cappa72 #5558 üzenetére
Semmi gondja nem lehet vele. Nekem egy ZTE Bladem van és már ennél is úgy lehetett megoldani, hogy legyen elég hely az alkalmazásának, hogy létrehoztál egy ext2-es partíciót az SD kártyán. Persze, ha az egészet ext2-re formázod, a Windows nem tudom, látja-e. Linuxnak tuti nem gond. Az ext3 és ext4 már naplózó fájlrendszerek, ami csökkenti a kártya élettartamát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest