-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #54656 üzenetére
Több áthúzott garanciapapírt láttam én már életemben, mint sikertelen kínai garanciáztatást... Meg van a másik gari, amikor a tecsóba visszaviszed a májaudelyó tabletet, és 3 hét múlva visszakapod, ahol közlik, hogy jó. Se egy munkalap, se egy letépett gariszelvény, semmi infó, mert a tecsós ügyfélszolgálatos csak visszaadja, majd konstatálod, hogy ezzel bizony ugyanaz van, mint azelőtt volt...
-
citkar
addikt
válasz
anonym1s #54656 üzenetére
Én annyit tudok hozzátenni, hogy a tisztességes kérdésemre mindig válaszoltak és garanciáztatták a telefonom.
Te 2-5 hónapról beszélsz, míg én kb. 6 hétről, megint ferdítesz.Nem állítom, hogy tökéletes a kínai webshop garanciája, de eddig nem volt több problémám velük, mint Magyarországon vásárolt termékkel kapcsolatban (sőt, kevesebb), amire azt mondja az ember "létező garancia".
El kell fogadnod a tényt, hogy igenis van működő garancia. Azért mert neked és néhány embernek problémája volt nem jelenti azt, hogy másnak is lesz. Nyilván lesz még probléma ezután is, mint mindenhol...Magyarországon is (ne hasonlítsuk egy extra, premuim szolgáltatáshoz).
De elárulom, hogy Magyarországon többet hazudtak a képembe pl MM üzletben, mint kínai webshopban, így egyáltalán nem érzem rosszabbnak az utóbbit, mindegyik vagy megtartja, amit mond, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged