- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Tejes Pite #53305 üzenetére
Visszavonom az igenemet, nem vagyok benne biztos. Talán megkérdezhetnéd G3 topikban.
-
mexel
veterán
válasz
Tejes Pite #53305 üzenetére
Köszi, kerestem, nem kevés helyen. Nem csak write only user vagyok. Csak éppen olyan tulaj nem mondta még akinek voda netje van. Sajnos a legtöbb helyen pedig azt írják hogy nem tudja. nem kérdeznék ha nem ennyire ellentmondóak lennének az infók. Neked ilyen van Voda nettel azért tudod? Mert ha igen akkor köszönöm az infót. Ha nem akkor mindegy. Álatalában sokan osztják az észt, hogy egy haverom szerint ilyen-olyan valami, vagy már látta egy nagyon külföldi újságban, stb.
Én csak akkor mondok konkrét véleményt ilyen jellegű kérdésekre ha tapasztalatból tudok beszélni, mert az a valós segítség félrevezetés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest