Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
devast #49626 üzenetére
Annyira nem vészesek. Ez bőven hozza az általam egy mobiltól elvárható szintet.
Ha fotózni támad kedvem vár egy szettáska, benne egy Nikon D70, a cégnél meg egy másik egy D90-nel. Szóval a NatGeo gyanús képeim nem mobillal fogom lőni...
A blöki olyaaan aaaranyos.
Ugye jól sejtem, hogy Neked G700-ad van. Ha igen mik az általános tapasztalataid? Értem ez alatt az építési minőséget, használhatóságot, ergonómiát, életet vele a mindennapokban, gördülékenységet, GPS-t, akkus üzemidőt, Emotion UI*-t, stb...*: ugye nem csak nekem mutat ez a felület erős hasonlóságot a MIUI-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest