-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
Groovebaby #48622 üzenetére
Nem ugrok neked.... csak azért sem
Mindössze kifejtettem, hogy az 1280x720-hoz képest az 1920x1080 felbontás 150%-os növekedés, amihez a jelenleg kapható 4x1,2-es procit figyelembe véve (1,2x150%) 1,8-as proci kéne ugyazon teljesítményhez... továbbá a GPU rész sem annyival erősebb mint kéne, legalábbis gyanítom
Pixelben meg 921.600 VS 2.073.600 itt pedig 225% az eltérés....
Azért tegyük hozzá... a megfizethető kínai telókba (nálam ez a határ olyan 50-60eFt körül van) nem a csúcs CPU+GPU párost pakolják bele... ;-)
Nekem a HTC Sensation volt az első Androidos telóm... de hogy még egyszer nem adok ki 100eFt-ot telóra az is biztos :-)
Szerk:
citkar: tök igazad van... asszonynak is most néztünk telefont... ő is pofára vesz telefont, meg hogy kitartson 1-2 évig, én csak levezettem, hogy látni nem fogsz difit a két felbontás közt 5" méretben, max a tudat.
Megjegyzem én is úgy választanék telefont, hogy hardverre is legyen jó... de jól is nézzen ki. Aztán hogy kinek mi néz ki jól az megint szubjektív :-)Jelenleg... ill 1-2 éve az Angry Bird volt a legmenőbb game... most jött ki a Star Wars 2 része... azzal nyomom, de most is vannak olyan progik amik megakasztják a telefont... és gyanítom a fejlesztés nem áll meg, a későbbi játékok mégnagyobb cpu+gpu-t követelnek majd... na majd ott lesz eltérés a felbontás miatt...
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #48622 üzenetére
Szerintem is érdemes nagyobb felbontást venni, akkor is, ha csak szimplán jobban tetszik a felhasználónak. Nem fog a telefon belerokkanni, ha az időjárás widget nagyobb felbontáson lesz stb. Nagyon kevés alkalmazás fárad meg fullHD alatt is, szóval hátránya gyakorlatilag nincs. A fogyasztást sem dobja meg nagyon, én használtam HD-t és fullHD-t is 6589-es alapokon, semmi hátrányát nem éreztem a fullHD-nak...igaz sok előnyét se, a HD is nagyon szép, abba sem lehet belekötni. Szóval azt vegye a vevő, amelyik neki tetszik, ha pedig használ nagy hardware igényű játékot, kérdezze meg, hogy fut fullHD-n, ennyi, a többség simán fog futni.
UI: végül egy fullHD teló mellett maradtam, de nem a felbontása miatt, hanem, mert szimplán külsőre jobban tetszett és semmi egyéb hátrányát nem éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest