Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick #46895 üzenetére
Nem nekem írtad, csak nem rég óta olvasgatok itt (viszont olvastam a haipai-os kommentjeidet, már miután persze megrendeltem a telót és útban volt idefele).
A kamera az olyan, amilyen, napos időben elfogadható képeket csinál, de igazán engem nem izgat, fotózni van egy normális fényképezőm, nem igazán szoktam erre használni a telót.
Navigálni viszont kell, ezért volt nagyon pofáraesés az első próbálkozás a Google navival, mert max. paródiának ment el a dolog, szerencsétlen 5 mp-enként újratervezte magát és hol az árokban mentem, hogy a bokorban vagy a fa tetején, fogalma nem volt, merre járunk. Még egy utolsó próbálkozásnak raktam fel az osmand navit, hogy hátha, és én lepődtem meg a legjobban, hogy tökéletesen, pontosan és gyorsan navigál vele. Nekem ez így most jó, csak azért kérdeztem rá a kommentben, mert nem értem, hogy mi ez az egész. Most vagy jó a GPS vagy nem jó, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest