Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Nekem szintén hasonló tapasztalatom van, 5-6 rendelés. 1x volt gondom.
Ahogy interstate76 is írta, amíg nincs valami probléma nincs gond, az hogy megjön a csomag alap.
Viszont ha gond van, csak akkor kezdtek el kommunikálni mikor diputot indítottam, vissza is kaptam a pénzt.
Ettől függetlenül vásárolok tőlük.
Ja és a "hangyás" boltról írtam

-
interstate76
addikt
Gond minden shop-pal lehet, egyes esetekben ők tehetnek róla (pl. hibás termékleírás), máskor pedig a gyártó, akinek a termékét forgalmazzák. A problémát nem az jelenti, ha reklamáció keletkezik, hanem az, ha rosszul kezelik. Az én esetemben a Geekbuying ebben kiváló, az Antelife pedig pocsék. Akkor is, ha estig motorozol azon, hogy a 15 ügy/2 kiválóan kezelt reklamáció az nem jobb a 2 ügy/2 lehető legrosszabbul kezelt problémánál.
Nem mellesleg hangsúlyoztam, hogy a saját tapasztalataimról beszélek, miért statisztikázol? Személyes sértés, ha valaki szerint a GB jobb, mint az AL? 
De hogy mások véleményével is alátámasszam a Geekbuying kiválóságát: 200 értékelés, 9,55-ös átlag, azaz kb. az idióta vásárlók pontozzák le őket. Emellett a prohardveren is kiváló visszajelzéseket olvashatsz róluk pl. az MK808 topikjában.
Ha továbbra is küzdeni akarsz a GB vs. AL csatában, akkor azt kérlek, ne velem tedd - én csak leírtam a saját tapasztalataimat, meg azt, hogy butaságnak tartom néhány beérkezett rendelés alapján 1-1 shop istenítését, mert félrevezeti azokat, akiknek nincs semmi tapasztalatuk.
(#43581) motocoder pontosan ezért tartom fontosnak, hogy olyanok reklámozzanak shopokat, akiknek már volt dolga velük megrendelésen felül is, ugyanis olyankor dől el 1-1 shop milyensége, nem akkor, amikor nincs semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Jogász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi