- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Groovebaby #41779 üzenetére
Na ezt majd meglátjuk mert most vagyok váltásban vodáról tére, és a térkép alapján itt a mátra északi oldalán míg a voda fullos, még itt lakáson belül is van H, addig a tének lehet még kint az utcán sem lesz.
(Ebből kiindulva szerintem pont itt van a voda 900-as 3g, de már próbálni nem fogom tudni, mert most első körben nem csájnafon lesz mert beszippantott a té egy jó ajánlattal.
Majd karácsony felé talán - hacsak be nem jön az xperia sp - egy akkori lenovo ha lesz jó áron, de a 900mhz már nem lesz érdekes számomra.)
(#41816) Groovebaby: Gyanús is volt hogy egy hölgy ennyire műszaki beállítottságú legyen - legalábbis természetes hajszínnel(csak poénnak szántam)
(#41825) Groovebaby:
(#41840) anonym1s:(#41842) banderasz77 :
(#41809) CineDOG1: Már a P770-el is leálltak. Rájöttem az a shenzenes visszaszámláló az volt a minidealen a minap. Viszont így már év végére ha úgy alakul már csak majd P780-ra tudok cserélni. De lehet nem is bánom
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Akkor tehát ami itt van mobilinternet lefedettségi térkép az csak egy fantáziarajz? Vagy a Digi más szolgáltatást ad -kap a Telenortól?
-
kisskerko
tag
válasz
nem olyan vészes, ahol nekem kell, ott pont van
(#41780) Jim74 mindkettőn van, azt nem tudom működnek-e
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest