-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Groovebaby #41779 üzenetére
Na ezt majd meglátjuk mert most vagyok váltásban vodáról tére, és a térkép alapján itt a mátra északi oldalán míg a voda fullos, még itt lakáson belül is van H, addig a tének lehet még kint az utcán sem lesz.
(Ebből kiindulva szerintem pont itt van a voda 900-as 3g, de már próbálni nem fogom tudni, mert most első körben nem csájnafon lesz mert beszippantott a té egy jó ajánlattal.
Majd karácsony felé talán - hacsak be nem jön az xperia sp - egy akkori lenovo ha lesz jó áron, de a 900mhz már nem lesz érdekes számomra.)
(#41816) Groovebaby: Gyanús is volt hogy egy hölgy ennyire műszaki beállítottságú legyen - legalábbis természetes hajszínnel(csak poénnak szántam)
(#41825) Groovebaby:
(#41840) anonym1s:(#41842) banderasz77 :
(#41809) CineDOG1: Már a P770-el is leálltak. Rájöttem az a shenzenes visszaszámláló az volt a minidealen a minap. Viszont így már év végére ha úgy alakul már csak majd P780-ra tudok cserélni. De lehet nem is bánom
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Akkor tehát ami itt van mobilinternet lefedettségi térkép az csak egy fantáziarajz? Vagy a Digi más szolgáltatást ad -kap a Telenortól?
-
kisskerko
tag
válasz
nem olyan vészes, ahol nekem kell, ott pont van
(#41780) Jim74 mindkettőn van, azt nem tudom működnek-e
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest