Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
RVR400
üzenetére
Két hónapja csak telefonokat buzerálok, és keresem a Nagy Ő-t, szóval soxor!

A "kézreállósági felső érték" nálam a Samsung S3 70.6 mm-e, de ami igazán kényelmes volt, az az Alcatel Idol Ultrája, a maga 68.5 mm-ével. Gyanítom, ott a kényelmi faktorba a vas... vékonysága is belejátszott.
Ami miatt nem akarok a felső érték fölé menni, az, hogy eleve valami hard shell-t akarok a telefonra, ami min. 2-3 mm-t még hozzáad a szélességéhez.
-
DJGABI
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
"miután nyomogatta párszor"
igen, annyiszor valóban jó. meg megvan az újdonság varázsa, meg úúú meg ááá mekkora... aztán ha használni kéne... saját sztori: egy kézzel én nem tudtam felvenni a hívást, mert egyszerűen nem értem át az 5 collos tepsit, átugrott a letevés gombra. jó, mondjuk ez volt 142 x 80 x 11 mm telefon, most már azért faragtak a kereten ebben a kategóriában, de pl egy iOcean X7 még mindig nagy lenne nekem. ~20 centi az araszom, ha már méregetjük
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest