Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
válasz
alexw801
üzenetére
Camera FV-5 -nél akkor sajnos nálam is az van amit írsz, mentési bizonytalanság, mert hibázik mentésnél, mondjuk kb 10-ből 1-szer. Ez akkor kellemetlen, ha pont egy olyan képet ront, ami amúgy megfelelő lenne
... Viszont a progi meg nagyon jó...Én ugyan nem fotózóm, de kb 15 éve dolgozok fel sz*rabbnál sz*rabb és - mostanában szerencsére azért (elsősorban köszönhetően a technika fejlődésének)- jobb és jó képeket is, úgyhogy biztos, hogy a fotózáshoz jobban értesz, nem kérdés, de a jpg feldolgozáshoz ezek szerint nem. Nálam sajnos előfordul, hogy sz*rból kell várat építenem
.
Illetve napi kapcsolatban vagyok nyomdákkal, valamint a végzettségem is nyomdaipari mérnök, így azt is tudom, hogy a nyomdák sokkal inkább korlátot szabnak mint a pixelhalom mennyisége meg a jpg kérdés...
Tudnék mutatni profin megcsinálta katalógusokat - nyomdai szempontból - amiben van JPG-ből és RAW-ból feldolgozott kép is. Kizártnak tartom, hogy van ember aki megmondja melyiknek mi volt az alapja... (pláne, hogy a rács elfedi a jpg zajt, ami jó minőségű kis tömörítésű jpg-nél eleve elhanyagolható)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
... Viszont a progi meg nagyon jó...