- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosgal
tag
válasz
Old FatBoy
üzenetére
Szia!
A kijelző nagyon jó minőségű, még direkt napfényben is jól olvasható, persze csak maximális fényerőn.
Fólia nélkül elég újlenyomatmágnes. 2 hétig használtam így, az újlenyomatot gyűjtötte nagyon, viszont zsebben hordva nem karcolódott. Ennek ellenére én nem találtam olyan infót hogy gg-s lenne vagy bármilyen karcálló üveges.
Az akksija S3 után szinte hihetetlenül jól tartja magát. Munkahelyen elég sok szabadidőm van, amit telefonozással töltök, film, zene, internet (3g). Az S3 simán lemerült műszak végére, ezt még nem sikerült lemerítenem. Visszafogott használattal sima 2 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi