Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Lehet én vagyok a hülye,de a kamerán belül nem találok makrót.
Egyébként az este már itt támadási felületet nyújtottam,hogy ajnározom a telefont miközben el akarom adni,tehát nem vagyok hiteles forrás.
1.Ez egy szakmai topik nem apró.Gondoltam nem az ide irogatók a célközönségem.
2.A Thl W100 tényleg mindenben ok kivéve a kamera.Egyelőre azt tudom én is mondani,hogy a fényképező része nem a legjobb,de szerintem 720p-ben korrekt videót csinál.Ma feltettem rá a Real Racing 3-at is 2x lefagyott telepítés során és csak az akku kivétel oldotta meg a helyzetet.Ettől függetlenül nem bántam meg,hogy ezt vettem,mert a 240 ppi tökéletes.A képe tű éles,nincs bevilágítás és egy darab pixelt nem láttam.Haverom One X-e mellett ugyanolyan volt a kijelző pedig az HD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest