Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem sok jót hallottam. Én most egy THL W8-at rendeltema Minideal.net-ről múlthét szerdán. Vasárnap felvettem velük a kapcsolatot skypon, hogy miért nem adták még fel. Kiderült 3-napos ünnep volt. Mondom f@sza. De semmi, gond mert ők már vasárnap fel is adták. A státuszom már úton van. Itteni tapasztalatok szerint ma vagy holnap talán már vám előtt is lesz. Szóval én őket ajánlom. Gyorsak és kommunikatívak.
-
nash13
aktív tag
válasz
petymeg
üzenetére
Én nem vagyok elégedett velük. Március 21-én adtam le a rendelést Singpostot kérve. 25-én jelentkezett, hogy akkor feladta DHL-el. Mondom, hogy az nem lesz jó mert nem akarok extra költséget. Erre semmi baj módosítja. Hát sikeresen feladta HK posttal 1-én és azóta nem változott a státusz, de még arra sem hogy célországba küldve....
Annyit tett, hozzá, hogy a HK állítólag 2x updateli a küldést míg ideér. Hát ezt nem tudom...
Viszont utólag inkább minideal vagy antelife kellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest