- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
jdeutsch #14153 üzenetére
Te azért elfogult vagy velük,sok éves Dreambox tapasztalat alapján
,de az Ali.-n rajtuk kivül is maradt nagyon sok jó bolt.Én is nagyobb biztonságot érzek egyébként az Ali-s rendeléseknél mint a "független " boltoknál.A DHL tényleg nagyon gyors,de drága is.Most nov. vége és dec. eleje között rendeltem 5 csomagot (vegyes),és mind rendben kb: 2 hét alatt megjött.Ez CN,HK, és Svéd posta volt.A Svéd tényleg nagyon hamar itt volt.Ez mindenkinek egyéni,de én 20-30.E értékű csomagokra nem fizetek mondjuk 15-20usd-t DHL-ért.
-
ztibor
senior tag
válasz
jdeutsch #14153 üzenetére
"Rendelésnél meg lehet adni közelebbi nagyvárosi címet, és átvevőt, majd érkezés után érte menni"
Ez azért vicces volt :-)
Ha valaki kis faluban lakik, akkor oda szeretné rendelni, és nem a szomszéd nagyvárosba, ahova ha elmegy a mostani benzinárak mellett már rosszabbul jár mintha a saját címére rendelte volna, arról nem is beszélve hogy nem mindenki szeret szívességeket kérni :-)
A másik meg az ÁFA fizetés DHL és posta viszonylatában. Futárszolgálat esetén elég nagy valószínűséggel ráteszik, míg sima postánál nagy valószínűséggel nem, ez nem csak szerencse kérdése, ez tény.
De ahogy mondtad valamit valamiért. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest