Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Az kor mindenkinél eltünteti a tudásvágyat. Hiába írják oda a papok sírkövére "befejezte tanulmányait" az már jóval előtte megtörtént. Megelégszenek a már megszerzett "anyaggal" nem akarnak/képesek új információkat magukhoz venni. Ez bizonyos szinten érthető is. Hiszen a nagyanyád sem fog napi szinten futni sportolni így nincs szüksége pl. fitnesz órára. A telefonnál meg pontosan elég az ha tud hívni és fogadni. Természetesen a "régi" módon tanulás nékül egyszerűbb

Ja ilyen fitnesz sz@rságokra meg "okosórára"nekem sincs szükségem!
Pedig azért én még bringázok
de ugye a test jelez ha fáradok és akkor pihenek. Ehhez nincs szükségem még egy "kütyüre" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig azért én még bringázok
de ugye a test jelez ha fáradok és akkor pihenek. Ehhez nincs szükségem még egy "kütyüre"