Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Nincs roaming egy bizonyos korlátig . Ez vonatkozik a magyar ès a nèmet szolgáltatóra is . A Lebaránál 120 napra van 500 perced ès 5 Gb neted , ha másik Eu-s országban tartózkodsz . A magyart nem tudom , de van ott is korlát. Most 15 eurós csomagban vagyok . Jár èrte 200 perc , ès 3 giga net . Ez elèg nekem . Ha kevès a perc max váltok eggyel nagyobb csomagra . Kèt öcsém 30 eurós csomagban vannak . Korlátlan beszélgetés , 5 giga nettel. Ez sem rossz , sőt ... Csak èn nem tudom kihasználni. Ők igen.
Amúgy a magyar számomról elèg húzós nèmet számokat hívni .
A Lebaráról lehet bárhova telefonálni . Szóval nem olyan egyszerű , hogy felejtsem el őket , mert nincs náluk 4G.
Magyar kártyámat meg nem is tudom mièrt tartom
...
Kb èvente feltöltöm 3000 forintal , hogy ne szünjön meg . Meg mèg kicsesztek ezzel az èves regisztrációval is . Idèn mèg megcsináltam , jövőre lehet nem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...