-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Azért mert senki nem írogat a topikba még látod, hogy kiknek van(volt) ilyen és rájuk írhatsz priviben ... És hidd el, hogy számít a valamilyen szintű hozzáértés. Rém nehéz segíteni úgy valakinek, hogy egyik fél sem tudja pontosan mit lát, mi mit jelent, stb. Ha előttem van egy ilyen telefon vagy használtam már, akkor meg tudom nézni, rájövök mi lehet a gond, esetleg mit értesz félre, mit állíthattál el. De az eddig válaszolók is az általános tapasztalatokból, a saját készülékeikből indultak ki. Ezeket a válaszokat meg te sorban kilőtted. Nem mész be sehova a készülékeddel megkérdezni, nem keresed meg a (volt) tulajokat válaszért. Így nem lesz hamar megoldás ...
Na, csinálj képet a Beállítások - SIM kártyák részről, aztán a Beállítások - Adathasználatról
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest