- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #136370 üzenetére
Mondjuk nekem egy cimborám korábban használt egy Doogee X5 Pro-t, és azzal nagyon meg volt elégedve. Most fel is hívtam pusztán kíváncsiságból, hogy mi lett a telóval?! Azon túl, hogy két év után megunta, és lecserélte egy Redmi 4X-re, azt mondta, hogy ott pihen hibátlanul a fiókjában, tartaléknak még jó lehet.
Ezért lenne jobb egy konkrét vélemény néha, mert az, hogy valakinek nem tetszenek a Doogee, Oukitel, Elephone stb nevek, még előfordulhat, hogy ár érték arányban nézve jó készüléket takar. Egy haverom rajtam keresztül 2 éve rendelt egy Blackview BV6000-est, aminek addig nevét sem hallottam, és a mai napig nagy megelégedéssel használja. -
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #136370 üzenetére
Engem egy dolog zavar az oukitelben, hogy felskálázzák a kamerát, de konkrétan semmi rosszat nem hallottam még róluk. (Ill. most egyet igen: nézegettem a K6-ot az nfc miatt, de állítólag hosszabb az usb c kábelének a csatlakozója, amit én elég megmagyarázhatatlannak tartok - mármint azt mondták az egyik videóban, hogy ha más kábelt használsz, azt kb. fogni kell, mert kiesik belőle.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest