- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #135384 üzenetére
Nekem leginkább a könyvjelzők miatt van Chrome, ha nem lenne ennyi könyvjelzőm talán nem is használnám. Mondjuk PC-s Chrome-al szinkronizál ez is elég fontos még. Mindenkinek más fontos. Struccpolitikával meg nem tudok egyetérteni, akkor tényleg AOSP a megoldás és semmi Google szolgáltatás.
-
Upo
addikt
válasz
Somatom #135384 üzenetére
Egy kicsit azért nem értem ezt a mindenáron tiltás-törlés mániát. Minden rendszer app az első indítás után "aktivizálódik". Nekem sincs szükségem chrome-ra, könyvek, újságos, stb-re. Soha nem is indítottam el őket, ezáltal semmi helyet nem vesz el azon kívül ,hogy ott van a system partíción. És emiatt nem is tolta még soha a képembe, nem is tudom miről beszélsz. Ha már elindítottad, akkor persze foglal user tárhelyet, autostart, szolgáltatások közé bekerül, akkor már ugrálhat fel ajánlásként, de ha nekem nem kell akkor nem indítgatom és kész. Amúgy még mindig lehet app data/cache törléssel "inaktiválni" amit kell.
A vanilla droid koncepciója meg nem az volt, hogy mindenre beépített megoldást adjon, az egy alap rendszer, mindenki azt használ vele amit csak akar telepíteni. Ezért jöhettek létre különféle gyártók saját bloatware rendszerei is, inkább az jellemző hogy azoktól szabadulnának a tudatosabb felhasználók.
Az android one meg egy fix rendszer, sokat nem lehet variálni rajta a szerződés szerint, szerintem még az is csoda, hogy egy gyártói kamera app bekerülhetett. De emiatt lehúzni az A1-et mint rossz készülék?
Akinek nem tetszik a csupasz droid, az megveheti note 5x néven miui-val is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest