-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Rawulf #131778 üzenetére
Tudom nagyjából, hogy mire van szükségem, és hát azért van ez a fórum is, hogy segítsünk egymásnak a tájékozódásban.
A Xiaomit is hellyel-közzel évek óta figyelgetem, de nyilván nem minden típussal, friss chipsettel vagyok tisztában.
Nekem egyes szenzorok fontosak, és a mobilos szinten elfogadható kameraminőség, ami középkategóriában legjobb áron kihozható.
Valamennyire eligazodok a mai telefonok között is, de a fejem nem káptalan, és vannak nálam sokkal tájékozottabb fórumtársak is, ezért néha rákérdezek egyszerű dolgokra is.
Egyébként a dolgomat végtelenül leegyszerűsíti az, hogy kizárólag hazailag supportált telóval vagyok hajlandó közelebbről megismerkedni. Régebben volt két kínai direkt rendelésem is, de kösz, soha többet, számomra a viszonylagos "nyugalom", az itthoni ügyintézés fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest